2777
2789

خیلی ناراحتم ازظهرمامانش رفت دیگه برنگشت امشبم که هواسرده اوردیم تو باهمون لونه بیچاره یخ میزد چه نادربیخیالی داره...قراربودمسافرت بریم ولی به شوهرم گفتم مجبوریم کنسل کنیم چون حق این زبون بسته گردنمونه پسرم اینقدراومد رفت در بالکن روبازکرد که فکرکنم ترسیدرفت خیلی ناراحتم براش خیلی کوچولوئه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دست نزنین مامانشون میاد بازتو بالکن ما چند سال لونه درست کرده بودن. ممکنه دیر بیان ولی همیشه میان ...

به شوهرم گفتما گفتم باکفیر بردار لونه ش رو گوش نکرد بادست برداشت اخه شب سرده اینم خیلی کوچولوئه جوجه هابه سرما حساسن نمی اوردم میمرد نمیمردیعنی؟

ما هم چند سال پیش خونمونو نقاشی میکردیم انقدر نقاش در بالکنو باز کرد که مادر یاکریما ترسید دیگه نیومد ما هم دیدیم دیگه نمیاد آوردیمشون تو یکیشون مرده بود یکیش زنده بود من بهش جوپرک خیس شده میدادم ولی فرداش مرد 😢

چی بدم بخوره چطوری بدم چقدربهش بدم چندساعت یکبار؟ّمادرش برمیگرده بنظرتون؟

یا خدا گندم خیص شده وقتی چیندانش پر شد بسه.  بستگی داره به پرنده که چند روزشه و چقد باید داد 

مادرش نه بر نمیگرده

حالا امشب ی یاکریم تو حیاط ما ترسید، انقدر خودشو زد ب شیشه تا گرفتیم آوردیم تو..مامانم گفت بیرون بمونه گریه ها میخورنش‌.

گذاشتیم تو قعس تا صبح آزادش کنیم‌.

هر چی گفتم شاید جوجه داشته باشه، مامانم‌ گفت نه الان ک جوجه نمی‌آورند این فصل.

وای نگران شدم.

نکنه جوجه داشته باشه و تنها باشند سردشون بشه.

حالا امشب ی یاکریم تو حیاط ما ترسید، انقدر خودشو زد ب شیشه تا گرفتیم آوردیم تو..مامانم گفت بیرون بمو ...

دیگه الان نمیشه ولش کرد چقدر گیجن این یاکریمها.مسافرتی که یکساله منتظرشم دیگه نمیتونم برم دلم براش میسوزه خودمو مسئول میدونم