2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بچمو زد

2630 بازدید | 112 پست

من نزدیک مادر شوهرم نیستم تقریبا دوماهی یبار شاید بهشون سر بزنیم پسرم خیلی شیطونه از شیطونم اونور تره چندروزه برا تعطیلات اومدم اینجا شوهرم کالا برا تعطیلات خونه خودمون نمی‌مونه خواهر شوهرم همش بچه رو دعوا می‌کنه حتی کتکم میزنش انگار لج افتاده با بچه ی من حرفایی زشت تو رو بچه میزنن گفتن بهش پدر صگ بعد امروز بچه تو روش بهش گفته پدر صگ خودتی انقد بدشون اومد که اره بچت ادب ندارع تربیتش کن منم گفتم رفتار بچم باز تاب حرفای شماست بچه ی منو میزنه بچه ی خواهرشو کاری نداره میگه اونا بچه مردمن این بچه داداش خودمه منم قهر کردم واکنش نشون دادم کیفامو جمع کردم شوهرمم اومد کلی دعواشون کرد که فردا بریم خونه مادرم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منظورم اینه اذیت زیاد میکنه ک رو مخ باشه؟ خرابی بار بیاره؟ 

اینطوری حق داره عصبس بشه ولی کتک زیادیه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

الان افتادن التماس که نه نرو مادر شوهرم اره بری خونه مامانت ابرومون می‌ره میگن بچه رو زده منم گفتم نه مشکل از شما نیست من مزاحم شدم اینجا برم رفع زحمت کنم افتادن به التماس منم گفتم پسرمم عین باباش از خانواده پدری شانس نیاورده انقد بشون بر خورد ولی نمیخام بمونم میخام برم آتیش گرفتم که پسرمو زد 

خوب کردی متوجه میشن بچه نباید حرف بد بزنن یا کتک بزنه خوبی اینکه شوهرت پشتت بوده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انقد بیشعورن حرف بد میزنن

حق با شماست پسر فضوله اگه تحمل نداشتن کتک نباید میزدن حرف بد بزنن اون بچه هم داره همه چی طوطی وار میگه حواس شون میدادن که نگن هرچی رو به زبون بیارن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

امشب اعصاب منم خوردشد جایی دعوت بدیم بچم به دخترجاریم میگفت میام میخورمت بچه هم صورت پسرموچنگ زد به مادرش گفت زن عمو دخترت خیلی بدچنگم زد برگشته به پسرم میگم خودت میکنی پاشدم به پسرم سیلی زدم فرستادمش پیش باباش باجاریمم سرسنگین شدم 

الان افتادن التماس که نه نرو مادر شوهرم اره بری خونه مامانت ابرومون می‌ره میگن بچه رو زده منم گفتم ن ...

اره برو و کلا قطع ارتباط کن ب نظرم 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

باز خوبه شوهرت طرف بچته. شوهر من طرف خواهرشه

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️