2777
2789
عنوان

بماند به یادگار از شبی که گذشت

1667 بازدید | 68 پست

مینویسم که بمونه به یادگار......

از ساعت ۷غروب فهمیدم جاریم مهمونی گرفته (خونه ی جاریم کنار منه)

مهموناش کیا بودن؟همه ی جاریم و خواهر شوهرام

به جز من

اولش باخودم میگفتم به من چه گرفته که گرفته 

ولی بعد ۱ساعت دوام نیاوردم تمام برقهای خونه رو خاموش کردم از گوشه ی پنجره خونشون رو دید زدم 

راستش دوست داشتم بدونم کیا میان امشب مهمونی ،چه تیپی زدن؟

سختیش برام اینه که تو این شهر غریبم ولی جاریام و خواهرشوهرام اهل همین شهرن

انقد نشستم پشت پنجره تا مهمونیشون تموم شد یکی یکی رفتن خونه هاشون

الان همشون رفتن برقها رو شروع کردم باخودم فکر می کنم ای کاش میشد برای همیشه می رفتم ی شهر دیگه که تا سالها هیچکس رو نمیدیدم

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا مگه میشه اصلا؟ مشکلی داره باهاتون؟

بله با شوهرم مشکل دارن به همین خاطر به من و بچه هام هم دیگه محل نمیدن 

همشون باهم متحد شدن 

حتی اونایی که اصلا این موضوع ربطی بهشون نداشته

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
بله با شوهرم مشکل دارن به همین خاطر به من و بچه هام هم دیگه محل نمیدن همشون باهم متحد شدن حتی اونایی ...

اگر اینطوری میکنن بهشون محل نده اصلا بزار هر کاری میخوان بکنن کسایی که توی ماجرا نبودنو قضاوتت کردن به روزیم به همون جاری پشت میکنن تو هم بقیرو دعوت کن اینو دعوت نکن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچسب به شوهرت و بچه هات و خونواده خودت، ولشون کن

توهم‌ خانواده خودت رو دعوت کن

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

خیلی سنگینه واقعا درکت میکنم عزیزممم🫂

اما نمیشه کلا اثاث‌کشی کنید برید ی محله دیگه؟

هر مردی تو زندگیش ی زن تاثیرگذار بغیر از همسر خودش داشته یا داره تو زندگیش، که حسابش از بقیهٔ ادما براشون جداست...