2777
2789
عنوان

اگر ازدواج نکنم خیلی ضرر کردم و تصمیم بدی گرفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3277 بازدید | 194 پست
چی بگم در عمل این حرف ها باد هواستولی خب چاره چیههمین روانشناسی زرد شاید به درد خورد ان شاءالله همیش ...

ببین تا زمانیکه ذهن ت رو رشد ندی و رفتارت و نگاه ت رو عوض نکنی، همینقدر ناراحت و غمگین خواهی بود

باور های کهنه ت رو ببر زیر سوال

دوباره از نو بهشون فکر کن 

واقعا تنها هم میشه شاد و راضی زندگی کرد 

من واقعا هیچ مشکلی ندارم اگر تا لحظه مرگ مجرد و تنها بمونم 

اگر عاشق شدم  و باب دلم پیدا شد که چه خوب تجربه ش میکنم، اگرم نشد که فدای سرم، زندگی فقط جنس مخالف نیست که

خیلی چیزهای دیگه تجربه کردم

چون تو روابط ت با آقایون خیلی محدود بوده و پیشنهادی از سمت شون نداشتی برات خیلی آرمانی شدن

باور کن که  اکثر شون تحفه ای نیستند

من خیلی هاشون رو حتی شایسته جواب سلام هم نمیدونم

آفت و درد سرن فقط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من کلا توی این بحث بالا حرف شما رو قبول داشتمممکنه دخترا پا بدن، نخ بدن، با دست پس بزنن اما بیان با ...

منم منظورم همین نخ دادن پا دادن بود بیشتر نه خواستگاری که خواستگاری رسمی خب معلومه پسر باید بیاد من پیشنهاد اول رو گفتم 

منم منظورم همین نخ دادن پا دادن بود بیشتر نه خواستگاری که خواستگاری رسمی خب معلومه پسر باید بیاد من ...

خیلی وقت ها دختر نخ هم میده پسرا برای ازدواج برداشت نمیکنن فکر میکنن دختره اهل دوستیه یه مدت دوست میشن باهاش بعد کات میکنن 

برداشت کردن پسرا هم مشکل داره 

کاربری دست دو نفره

خیلی وقت ها دختر نخ هم میده پسرا برای ازدواج برداشت نمیکنن فکر میکنن دختره اهل دوستیه یه مدت دوست می ...

دیگه مشکل از دخترس به هر کسی نباید نخ بده. پسر هم که مشخصه اصلا خیلی راحت خودشونو بروز میدن 

دیگه مشکل از دخترس به هر کسی نباید نخ بده. پسر هم که مشخصه اصلا خیلی راحت خودشونو بروز میدن

مشکل از پسرهاست که دخترا هر کاری کنن حتی کاری که بد نباشه برداشت غلط میکنن پسرا خیلی جنسی فکری میکنن خیلی منحرف هستند و معمولا هم نمیشه فهمید کدوم پسر ممکنه بد برداشت کنه و کدوم پسر ممکن نیست بد برداشت کنه پس عقل حکم میکنه به هیچ پسری دختر نخ نده تا براش مشکل درست نشه

پسرا قدر دختری رو میدونن که برای رسیدن بهش تلاش کرده باشند. فقط ازدواج که مهم نیست باید بعد ازدواج هم مرد قدر زنش رو بدونه وگرنه اون ازدواج به درد نمیخوره. پسرای خوب که تکیه گاه زندگی میشند دوست دارن خودشون برای رسیدن به دختر تلاش کنن. اون پسری که دوست داره دختر برای رسیدن بهش تلاش کنه و نخ بده بهش یه پسر پرنسس هست که به درد زندگی نمیخوره و تکیه گاه زندگی نمیشه حماقته دنبال این جور پسرا رفتن 

کاربری دست دو نفره

اول اینکه هنوز سنی ندارید ، دوم این که بیشتر در اجتماع حضور داشته باشید ، ان‌شاالله با یک مرد خوب ازدواج خواهید کرد .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

پیشنهاد و توصیه من :

صبرله

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
اگه خواستگار داشتم اینکارو میکردموقتی ندارم از کجا بیارم ازدواج کنم

چله حق شناس 

یا چهل روز سوره احزاب 

چهل روز سوره طاها‌

تو احتمال باش 

چند تا دعای قرآنی دیگه تم هست خواستی بگو بفرستم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

آره عزیزم 

ازدواج باعث میشه کامل بشی و به آرامش برسی

این تجربه شخصی منه 

خودم مثل شما بودم و جوانب دیگه زندگی برام مهمتر بود 

هرچند همش کنارهم مهمه 

اما ازدواج هم بخشی از زندگیه 

همه چیز باید کنار هم باشه

خوشبخت باشی

ازدواج دوره اش تموم شده؟چ حرفای عجیبی میشنوم تو این ساعت.....خدا همه چیو جفت افریده اون بکنار....30 سال مناسبه دیگ برا ازدواج خودت نمیخوای ازدواج کنی کاری ندارم کامنت بعضیا برام جالبه یجور میگن از مد رفته انگار کفشی پالتویی چیزیه