2777
2789
عنوان

کنکور دارم بچه ها ولی خب

140 بازدید | 16 پست

من دلتنگ اونم

هرشب 

هر صبح

با استرس پامیشم ببینم پیم داده یا نه

یاد حرفای بدش میافتم دوباره دلم میشکنه

از ۲۴ ساعت روز ۲۵ ساعت فکرم اونه

افتادم تو هچل چه خاکی تو سرم کنم 

تمرکز منو کامل گرفت ازم 

کاربری دست دو نفره 

میدونم عن خاصی نیست

هزارتا بهتر پیدا میشه 

باید درس بخونم

همه اینارو زبونی میدونم خب

ولی اولین پسری بود که اومد تو زندگیم و به عمل نمیرسه 

داغونم

کاربری دست دو نفره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط به این فکر کن این فرصتت برای کنکور قرازه کللللللل ژندگیتو عوض کنه

با وجود اینکه میدونم اینو ولی بازم انگار خماری دارم میکشم یه مواد و انگار ترک کردم 

دلم خواب و گریه میخواد همش

کاربری دست دو نفره 

۲۵ سالت که بشه هر روز که پاشی و از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعت به این فکر میکنی که چقدر حماقت کردی که بخاطر کسی که حتی بهت فکر نمیکرد اینجوری ریدی تو زندگی خودت 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
وقت روخودت کارکن خودتو سرگرم یه چیزی یه کاری اهنگ گوش بده یه دنیای تازه بسازواسه خودت بیرون برو بادو ...

کافیه آهنگ گوش بدم تا داغون تر شم 

کاربری دست دو نفره 

به عنوان کسی که پارسال کنکور رو داد و تموم شد و الان تازه ترم دوم دانشگاهه میگم اونی که الان دلت پیششه رو چند سال دیگه اصلا اسمش رو هم یادت نمیاد ولی اینکه الان تو حاشیه ای و درست درس نمیخونی رو صد درصد در اینده یادته و پشیمون میشی سرنوشتت ارزش اینو نداره با یه پسر خراب بشه پسر تو زندگی همه اومده و رفته ولی کنکور فقط یه بار میاد بیا همه بدی هاش و دلایل منطقیت برای اینکه باهاش کات کنی رو روی برگه بنویس هر موقع شک داشتی یا دلت براش تنگ شد برو برگه رو بخون و له خودت همه بدی هاشو یاد اوری کن گوشیت رو کلا خاموش کن دو روز فقط دوروز سمت گوشی نرو تا ببینی چقدر حالت بهتر میشه 

۲۵ سالت که بشه هر روز که پاشی و از ۲۴ ساعت ۲۵ ساعت به این فکر میکنی که چقدر حماقت کردی که بخاطر کسی ...

یعنی میدونم قراره اینطوری بشم با این وضع

ولی نمیتونم جمع کنم خودمو دست خودم نیست 

کاربری دست دو نفره 

اینارم میدونم

خود کرده را تدبیر نیست بشین و به بدبختی سلام کن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
به عنوان کسی که پارسال کنکور رو داد و تموم شد و الان تازه ترم دوم دانشگاهه میگم اونی که الان دلت پیش ...

هر وقت رفتم بهش پیام بدم که آشتی کنم بدیاش یادم اومد

اصلا نیاز نوشتن نداره حفظم همه رو

ولی دیروز فهمیدم با وجود همه بدیاش من همچنان دلم میخوادش و دوسش دارم 

کاربری دست دو نفره