2777
2789
عنوان

اگر ازدواج نکنم خیلی ضرر کردم و تصمیم بدی گرفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 194 پست
پسرا بله میتونن ولی دخترا نمیتونن چون تو جامعه ننگ میدونن دختر بره خواستگاری پسر

عزیزم حالا یه جورایی میگی ننگ ک انگار اگه یه دختر بدبختی از یکی. خوشش بیاد بخواد بگه گناه گبیره میکنه

کلمه ننگ بودن زیاد جالب نیس

ولی این رسم و رسومم خیلی بده ک دختر باید متتظر پسر بشینه تا ایااااااا کسی بیاد یا نیاد

نمیدونم چی بگم عزیزمولی یه اینکه تو هرکار خدا یه حکمتی هس عجیب اعتقاد دارمشاید قسمته خیلی یهویی حتی ...

ببین من وقتی بچه بودم مثلا اول دوم سوم چهارم دبستانی بودم دلم اتاق خواب جدا با سرویس خواب میخواست 

تخت و اینا داشتم ولی با خواهرم بودم

دوم راهنمایی به اون اتاق خواب جدا با سرویس خواب رسیدم 

ولی هیچ وقت برام جذابیت نداشت

ولی اگر یه ذره چند سال زودتر میرسید من خیلیییییی لذت می‌بردم

شوهرم همینه

وقتی از بیست سالگی تا الان که چه شب ها و روزهایی نداشتم بهم نرسید

در ۳۵سالگی یه مردی که قطعا گذشته ای داشته چه بسازن طلاق بچه دار بیاد یهو منم که باکره منم که هیچ تجربه ای نداشتم بگیره بره؟ خوش بحالش بشه

نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله و برای رسیدن به من کسی تلاش نکرده چون کلا مالی نیستم خودم میدونمان شاءالله خدا بهم عمر طولانی ند ...

ایشالا تو هم خوشبخت و موفق بشی عزیزم لطف داری به من🌹🌹

خواستگاری از پسر هیچ وقت نکن که مثل عروس عمه من نشی سنش بالا رفته بود خواست مثلا ازدواج کنه از پسر عمم خواستگاری کرد الان چه قدر تو فامیل میزنن تو سرش پسر عمم قدرشو نمیدونه چون تلاش نکرده برای رسیدن بهش 

تو خیلی ارزشمندی اشکال از پسرهاست که دنبالت نمیان برای ازدواج 

کاربری دست دو نفره

اسی ب نظرم اول سعی کن با ی جنس مخالف دوس شی 

ینی تو سایتی یا هرچیزی 

ولی دوس شو در حد صحبت و چیزایی ک خودت میپسندی نه بیشتر

ببین اصن میلی داری اصن حسشو داری یا ن

تو گروه های مختلط برو 

تو سایتا برو

من اول میخواستم برم بعد گفتم ولش کن بدبختبری اون ور از صفر شروع کنی تنهایی بکشی خودم باید مخارج خودم ...

عزیزممم ایشالا هر چه زودتر ی آدم خوب سر راهت قرار بگیره .ولی ی جا گفتی من شوهر زشت و کچل نمیخوام عزیزم اگه ی نفر اخلاقش خوب بود و ظاهر معمولی داشت ازدواج کن و  ب نظرم حساس نباش

عزیزم حالا یه جورایی میگی ننگ ک انگار اگه یه دختر بدبختی از یکی. خوشش بیاد بخواد بگه گناه گبیره میکن ...

من نمیگم که جامعه خیلی بد میدونه و میگه ننگ

جامعه ایران اینه دیگه

پسرا و خونواده هاشون هم جنبه ندارن دختر خواستگاری کنه مثل عروس عمه من که از پسرعمم خواستگاری کرد چه قدر الان میزنن تو سرش 

مرد ها خصوصا مردای ایرانی فقط قدر دختری رو میدونن که برای رسیدن بهش تلاش کرده باشند وقتی دختر برای رسیدن بهشون تلاش کرده باشه قدرشو نمیدونن 

کاربری دست دو نفره

اسی ب نظرم اول سعی کن با ی جنس مخالف دوس شی ینی تو سایتی یا هرچیزی ولی دوس شو در حد صحبت و چیزایی ک ...

حدود ۷۰ ۸۰ بار تلاش کردم

نصفش هم اول مجازی بود

تلاش کردم انرژی گذاشتم و مراقب بودم

ولی پیش نرفت و حتی یکیشون به ملاقات کشید و ۵ دقیقه بعد از دیدنش بهم گفت خیلی چاقی و وزنت بالاست بدرد هم نمیخوریم در صورتیکه وزنم بالا نبود و ۳ سال بخاطر این حرف افسردگی کشیدم 

من نمیگم که جامعه خیلی بد میدونه و میگه ننگجامعه ایران اینه دیگهپسرا و خونواده هاشون هم جنبه ندارن د ...

اره بابا منم قبول دارم حرفتو

همینم مونده برم به یکی بگم توروخدا بیا من زنت شم 

اسی‌ هر چی جایگاه‌ ویژه‌ خودش رو داره 

اگه ازدواج کنی و تشکیل خانواده بدی که خیلی عالیه یه وقت اونقدر میبینی همسرت

خوبه که میگی خدایا کاش زودتر ازدواج میکردم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
ببین ادم باازدواج نیمه دیگع دینش تکمیل میشهواقعا ازدواج بامرد مستقل وباایمان وصبور وخرج کن عالیهمنکه ...

میدونم چرا فکر میکنی نمیدونم

خودمم میدونم نیازهای عاطفی و جنسی و ...

وقتی خواستگار نداشتم و ندارم 

پسرا بله میتونن ولی دخترا نمیتونن چون تو جامعه ننگ میدونن دختر بره خواستگاری پسر

آره تا حدودی درسته ولی من صرفا پیشنهاد دادن منظورم نبود و اینکه ایرادی نداره اگه از یه پسر خیلی خوب شما درخواست کنی الان بعضی دخترا به چه کسایی پیشنهاد میدن یا ابراز علاقه میکنن🤮 مثلا من یه رفیق دارم اگه دختر بودم واقعا باهاش ازدواج میکردم 😅 شاید خنده دار باشه ولی خب یسری آدما خیلی باارزشن و حکم جواهر رو دارن

اسی‌ هر چی جایگاه‌ ویژه‌ خودش رو داره اگه ازدواج کنی و تشکیل خانواده بدی که خیلی عالیه یه وقت اونقدر ...

اگه خواستگار داشتم اینکارو میکردم

وقتی ندارم از کجا بیارم ازدواج کنم