2777
2789
عنوان

آزمون قلم چی چرا اینطوری شده

182 بازدید | 12 پست

کارنامه می‌خوام نگاه کنم نوشته ۷ دی در حالی که امروز ۱۴ دی هست 😐😐آخرین امتحان هم همین بود امروز صبح دادم ۱۴ دی بعد حالا اصلا کارنامه ای نیست که ببینم فقط آزمون پاسخ نامه هست درصورتی که همیشه تا ساعت ۱۶ میومد

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨  نشده بگم چقده دلم واسه ی چشمای تو تنگه ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استارتر تاپیک اکلیل خوردمو گزارش بزنید میخوام حذف بشه ممنونم.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

این هفته آزمون نیست

برنامه راهبردی و ببین

هفته دیگه اس

منم زنگ زدم گفتن این هفته بخاطر امتحانات آزمون نیست

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
این هفته آزمون نیستبرنامه راهبردی و ببینهفته دیگه اسمنم زنگ زدم گفتن این هفته بخاطر امتحانات آزمون ن ...

واقعاااا شت!!!!!!!پس من آزمون ۷ دی رو دادم😂😂فک کردم آزمون ۱۴ دی دادم میگم چرا کارنامه نیست 

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨  نشده بگم چقده دلم واسه ی چشمای تو تنگه ...

این هفته آزمون نیستبرنامه راهبردی و ببینهفته دیگه اسمنم زنگ زدم گفتن این هفته بخاطر امتحانات آزمون ن ...

وااای مشاور من هیچی نگفت لعنت

واقعاااا شت!!!!!!!پس من آزمون ۷ دی رو دادم😂😂فک کردم آزمون ۱۴ دی دادم میگم چرا کارنامه نیست

خسته نباشی عزیزم  

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
اسم قلم چی میاد مور مورم میشهچه دوران گندی بود جمعه ها صب زود باید پامیشدم میرفتم آزمون😑

خوشبحالت منم امسال از سرش راحت میشم