2777
2789
عنوان

اگر ازدواج نکنم خیلی ضرر کردم و تصمیم بدی گرفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 194 پست
درستهاز طرفی حاضر به دوستی نیستم و بنابراین برای تامین نیازهای عاطفی و جنسی طبیعی خودم به مشکل میخور ...

خب تنها راهکار ازدواج درست. 

سی سال سن زیادی نیست. از الان هم به فکر ازدواج باشید خوبه. اگر مورد مناسب پیدا بشه بعد ازدواجم میتونین ادامه تحصیل بدین.

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه ماشالله سنی ازت گذشته معلومه ضرر میکنی دکترارو فعلا ول کن برو سر کار تا بلکم خواستگار برات بیاد ،به خودت برس اگه دنیارم فتح کنی ولی زندگی خانوادگی موفقی نداشته باشی هیچی نداری.

اگه واقعا شخص مناسب ازدواج جور نشد

میتونی اقدام کنی از بهزیستی بچه بگیری

ولی اگه تا اخر عمرت هی حسرت ازدواج داشته باشی هیچ وقت شاد نخواهی بود

من دیدم خانوم هایی رو که ازدواج نکردن و زندگی شاد و سالمی دارن اما مشروط به اینکه در حسرت ازدواج نباشی

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

دقیقااینها توجه نمیکنن من چی میگممن تو عمرم هییییییییچ خواستگاری نداشتموقتی از ۲۰ تا ۳۰ سالگی که بیش ...

سلام 

نماز حاجت امام رضا بخون

ب نیت ازدواج خوب و سالم 💫🥰

خیلی جوابه💖

یکی از نزدیکان خوند نتیجه گرفت

خیلی راضیه از همسرش  پارسال همین موقع ها خواستگار اومدبراش چند ماه دیگه بچه دار میشه🥺😍

ان شالله که خواستگار خوب و درجه یکی برات پیداشه💪😁

عزیزم با تمام وجود قلبم گرفت از تاپیکت ..نه به خاطر این که تا الان ازدواج نکردی و به قول خودت خواستگار نداری ‌،فقط به خاطر این که اصلا خودتو دوست نداری ..کاش پیشم بودی بغلت میکردم میگفتم الهی قربونت برم تو به اندازه کافی هم زیبایی هم دوست داشتنی تو خیلی ارزشمندی که وجود نازنینت به خاطر این که هنوز آدمی که لایقت باشه پیدا نشده زیر سوال نمیره 

خواهش میکنم ازت عاجزانه خواهرانه اول شروع کن خودتو دوست داشته باش خودتو ارزشمند بدون ..کاش میومدی با هم دوست می‌شدیم 

ببین اکثرا که ازدواج میکنن از روی عشق و علاقه نیس و صرفا به خاطر حرف مردم که آی دختره سنش رفت بالا کسی نگرفتش و این حرفا تن به ازدواج میدن وگرنه خانم موفقی که حرف بقیه براش مهم نیس و دوروبرش خاله زنک نیس و مستقله خیلیم مجردی حال میده 

حالا منی که ازدواج کردم و بچه هامم موقع ازدواجشونه جز افسردگی چی نصیبم شد؟ همش حرف مردم همش خودخوری 

ببین اکثرا که ازدواج میکنن از روی عشق و علاقه نیس و صرفا به خاطر حرف مردم که آی دختره سنش رفت بالا ک ...

خب نیازهای عاطفی و جنسی انسان برطرف میشه با ازدواج

مخصوصا برای منی که اهل دوستی نیستم

عزیزم با تمام وجود قلبم گرفت از تاپیکت ..نه به خاطر این که تا الان ازدواج نکردی و به قول خودت خواستگ ...

عزیزم قلبت درد نگیره، جرا باید خودمو ببخشید خر فرض کنم هی گول بزنم بگم آدمی که لایق من باشه تا الان پیدا نشده؟

باشه اصلا پیدا نشده قبول

ولی حداقل باید یک نفر حداقل یک نفر می‌بود به من پیشنهاد آشنایی بده این همه که من توی جامعه رفت و آمد دارم 

اصلا هم دلیلش این نیست که من سطح بالایی دارم و کسی جرات نکرده بیاد و این خزعبلات 

اینها فقط برای گول زدن خودمونه 

وگرنه خودم که باید روراست باشم با خودم

قلبت درد نگیره خواهرم به زندگیت برس

اگه واقعا شخص مناسب ازدواج جور نشدمیتونی اقدام کنی از بهزیستی بچه بگیریولی اگه تا اخر عمرت هی حسرت ا ...

من اصلا از بچه خوشم نمیاد که بعد بخوام اگر شوهر نکردم برم بچه بیارم، من در حسرت ازدواج هستم چون هرکس نیازهایی داره ولی چون میخوام به‌صورت کامل قطع امید کنم از ازدواج و دیگه بهش فکر نکنم پرسیدم کار درستی هست یا نه

چله حق شناس یا چهل روز سوره احزاب چهل روز سوره طاها‌تو احتمال باش چند تا دعای قرآنی دیگه تم هست خواس ...

به اندازه موهای سرم چله گرفتم نشده

من همه راه ها رو رفتم که به این نقطه رسیدم و دیگه میخوام به صورت کامل این بحث رو بذارم کنار 

دیگه فایده ای هم نداره بخوام توی ۳۵ سالگی شوهر گیرم بیاد

تو تمام کارهایی که گفتی رو بکن و اگه موقعیت مناسبی بود قبول کن. چه ضرری؟ ضرر نکردی

ضرر من ضرر روحی هست

من میگم خب تا الان نشده

انگار بختی ندارم

میگم بیام به صورت کامل دیگه این مقوله رو رها کنم

چون دیگه اگر قرار باشه تو ۳۷ بیاد همون به درک بره بهتره