2777
2789
عنوان

اگر ازدواج نکنم خیلی ضرر کردم و تصمیم بدی گرفتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3358 بازدید | 194 پست
تو چطور دکترا داری دختر روی باور هات کار کن، واقعا فقط درس خوندی، روی خرد ت و آگاهی لازم برای زندگی ...

همینکه هیچ وقت یک مرد رو احساس نکنی کنار خودت

اونم جنس زن که طبیعتش میخواد مورد خواسته شدن و توجه قرار بگیره

هیچ وقت روح آدم ارضا نخواهد شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بایددد دعاکنیشاید خدا منظره توازش درخاسا کنی تا اجابتت کنهتودرخاستتو واضح بگو

یکبار ۶ ماه شبانه روز دعا کردم 

چله گرفتم

گریه کردم

روزی ۳ ساعت قرآن و نماز میخوندم

خدا نخواست

شما به جای من دعا کن ثوابم داره

شاید حرف شما قبول شد

آره خب اینم حرفیه ولی نه همه گفتم که پسر خوب و تمام عیار که خیلی کمه و شما نمیشناسی متاسفانه.

پسر خوب هم دوست داره خودش برای رسیدن به دختر مورد علاقش تلاش کنه نه این که یه دختر دنبالش بیفته خواستگاری کردن دختر از پسر حماقته 

کاربری دست دو نفره

قربون دهن آدم منطفیاینا میگن ازدواج کنانگار خودم‌نمیفهمم نیازام برطرف میشهوقتی خواستگار نیست از تو ک ...

متوجه هستم عزیزم 

منم میگم برو فکراتو رو بکن قشنگ، بعد اگر تمایلت به ازدواج بود پس یکی از راه هاش این هست که یک معرف داشته باشی... چندتا کانال هست از این کانال های خوب و معتبر هااا که واقعا اوکیه و اینا که مثلا یکی از همشهری ها زده و کلا فقط همشهری‌ های خودشون عضون برو ازشون بگیر یا خودت و معرفی کن.

🌶🔥

پسر خوب هم دوست داره خودش برای رسیدن به دختر مورد علاقش تلاش کنه نه این که یه دختر دنبالش بیفته خواس ...

دیگه شما نظرت اینه کاریش نمیشه کرد😅 ولی من مخالفم چون پسر هارو از شما بیشتر میشناسم خوب و بدشونو دیدم رفاقت کردم. من خودم خیلی خوشم میاد اگه یکی بهم پیشنهاد بده حضوری و خب میگم بیا حالا صحبت کنیم تا ببینیم چی میشه. حالا به هر حال حق میدم به شماهم سخته خب حتی اگه طرف خیلی آدم حسابی باشه. چون شنیدن جواب نه حتی برای پسرم سخته چه برسه دختر. به هر حال ناامید نباش امیدوارم خوشبخت بشین هم شما هم خانوم استارتر 

متوجه هستم عزیزم منم میگم برو فکراتو رو بکن قشنگ، بعد اگر تمایلت به ازدواج بود پس یکی از راه هاش این ...

ای خواهر جان 

همین الان کلی گریه کردم با گلدونام حرف زدم قلبم گرفت ترسیدم سکته کنم سعی کردم بغضمو قورت بدم

من فکر کنم بختم بسته ست خواهر جان

حالا فرض کن معرف هم یکی رو بیاره مثل آدم قبلی به من بگه شما خیلی وزنت بالاست ما به درد هم نمیخوریم

سه سال بخاطر این حرف غصه خوردم خواهر جون

فقط ان شاءالله زیاد عمر نکنم که خیلی اذیت نشم

ممنونم از راهنمایی های شما

دیگه شما نظرت اینه کاریش نمیشه کرد😅 ولی من مخالفم چون پسر هارو از شما بیشتر میشناسم خوب و بدشونو دی ...

رفاقت فرق داره با ازدواج و پا پیش گذاشتن دختر برای ازدواج

پسرا جواب رد شنیدن براشون راحت تره نسبت به دخترا اخلاق های مرد و زن با هم خیلی فرق داره 

کاربری دست دو نفره

رفاقت فرق داره با ازدواج و پا پیش گذاشتن دختر برای ازدواجپسرا جواب رد شنیدن براشون راحت تره نسبت به ...

از باب شناخت گفتم. فکر می‌کنی من خودم خیلی برام سخته البته تا حالا پیشنهادی ندادم ولی خب اگه پیشنهاد بدم طرف بگه نه خیلی ناامید میشم.

همینکه هیچ وقت یک مرد رو احساس نکنی کنار خودتاونم جنس زن که طبیعتش میخواد مورد خواسته شدن و توجه قرا ...

ما برای اینکه باور کنیم که دوست داشتنی و خواستنی هستیم، احتیاج نداریم که مرد ی بخواد که کنار ما باشه

یعنی طبیعت رو به هم بزنیم و جتس مخالف رو نادیده بگیریم

نه دختر اخه چی میگی! 

کلا متوجه منظورم نشدی 

من نوعی دوست داشتنی و خواستنی هستم بخاطر ویژگی هام 

و نیازی نیست که یک مذکر بخواد با من باشه تا این خواستنی و دوست داشتنی بودنه مهر تایید ش بخوره 

نه دختر اخه چی میگی! کلا متوجه منظورم نشدی من نوعی دوست داشتنی و خواستنی هستم بخاطر ویژگی هام و نیاز ...

چی بگم 

در عمل این حرف ها باد هواست

ولی خب چاره چیه

همین روانشناسی زرد شاید به درد خورد 

ان شاءالله همیشه بهترین ها نصیبتون بشه و موفق ترین و شاد ترین باشید

برای پسرا معمولا راحت تره جواب رد شنیدن

من کلا توی این بحث بالا حرف شما رو قبول داشتم

ممکنه دخترا پا بدن، نخ بدن، با دست پس بزنن اما بیان با پا پیش بکشن

اما خواستگاری کردن دختر از پسر اصلااااا درست نیست اصلا

دنیا رو دارن برعکس میکنن بخدا

اصلا نباید عادی بشه

این دو جنس با هم متفاوتن اصلا روحیات لطیف دخترا به تقاضای ازدواج کردن از یک مرد نمیخوره 

دخترا باید خواسته بشن و پسرا باید بخوان