2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف دایی شوهرم بی احترامی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 56 پست
به نظرم بسته به جمع باید در پاسخ تدبیر کرد،این آقا باید احترام خودش رو نگه می‌داشت نه اینکه از سرشب ...

دقیقا منم بهم بی احترامی شده من اگر کار نمیکنم چون مادر شوهرم خودش نمی‌خواد کار کنم ایراد میگیره ب کارام منم هیچوقت کاری نمیکنم چیزی خونش بخورم جمع میکنم میشورم همین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینا رو اگ جلوشون رو نگیری سریع های بد حرف های بدتری میزنن مثلا در میاد میگه عروس تو هم تو خونه چوب ...

در جوابش میگفتی نه والا حتما زن دایی دارع که میگین 😅

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
نه زنشو دوست دارم احترام خوبی برای هم قائلیم....

دیگه وقتی خرابت میکنه توهم دفاع کن از خودت

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید

چقدر از مردای خاله زنک بدم میاد خوبه باز ی جوابی بهش دادی دفعه بعد از این پارازیتا انداخت بهش برسون ک تو کارای زنونه دخالت نکنه....بگو دایی جان شما بسپر ب خانوما خودشون جمع میکنن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم