2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یخچالی که 2سال پیش ایرانی ما خریدیم مثلا نزدیک 60تومن ال جی میخواستیم بخریم دقیقا 146بود از بانه تاز ...

خب خداییشم میمونه و تعمیر اینا نمیخواد من الان همه وسایلم قدیمیه پدرومادرمه حتی از سیو پنج سال پیش عالی کاد میکنه

ال جی عالیه حرف نداره من کل جهازم ال جی گرفتم اصل هم هستن البته 13سال پیش بعد یخچال و تلویزیون رو ع ...

از کجا گرفتی عزیزم ؟ منم میخوام بگیرم ولی میترسم فیک باشه

اخه ببین چشم نزنم واقعا خرابم نمیشن الان بیست سال پیش یخچال الجی گرفتیم هنوز مثل ساعت کار میکنه

آره اما مثلا در ماشین شیشه اش شکست  دیگه پیدا نشد 

یا آبمیوه گیر 

یارم  همه دنیام 😍🫂🧿

خب خداییشم میمونه و تعمیر اینا نمیخواد من الان همه وسایلم قدیمیه پدرومادرمه حتی از سیو پنج سال پیش ع ...

بخدا پدر یخچال رو 11سال تو اثاث کشی دراوردیم انقدر کشیدیم اینور اونور اونم اپارتمان یکبار فقط یکبارم آخ نگفت خراب بشه یکبار تعمیرکار نیوردیم، صدا هم نیفتاد توش، ایرانی گرفتیم یه وقتایی صداهای عجیب و غریب میده تماس گرفتیم گفت طبیعیه زوزه میکشه 😅🤣

خب خداییشم میمونه و تعمیر اینا نمیخواد من الان همه وسایلم قدیمیه پدرومادرمه حتی از سیو پنج سال پیش ع ...

دقیقا

پدر مادر منم زمانی که وسایلشون رو خارجی گرفتن همه گفتن چرا این همه خرج کردی ایرانیش بود و برای پز خارجی خریدید

ولی الان بعد کلیییی سال اخ نگفته 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید