2777
2789

حالم خوب نیست چند سال شوهر کردم همش خیانت دیشب هم تا صبح نشسته چت کرده نمی‌دونم با کدوم زن منم تا صبح گریه کردم ن بخاطر اون ک خیانت می کنه بخاطر زندگی تباه شده خودم بخاطر بچم بخاطر جونیم 

خستم نمیدونم چیکار کنم

از دیروز هعی بهم میگه چته حوصلع نداری 

همش گفتم حوصلع ندارم سردرد دارم 

آمد قرص آورده گردنم مالش داده 

بهم صبحونه داده 

ولی من دردم یچیز دیگس😞

چرا جدا نمیشی آدم هرزه درست نمیشه حتی اگ پیر شه خب بهش میگفتی بخاطر اینکه سرت تا صبح تو گوشی بود دیگ ...

خانوادم هروقت رفتم گفتم پشتم باشید طلاق بگیرم بیرونم کردن 😞

پولی هم ندارم خودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادم هروقت رفتم گفتم پشتم باشید طلاق بگیرم بیرونم کردن 😞پولی هم ندارم خودم

خب یا باید کار کنی تا پول کافی جمع کنی یا برات مهم نباشه بود و نبودش یا اینکه مهریه بگیری بهتره باهاش رابطه نداشته باشی ی وقت بیماری میگیریا

مریضه دست خودش نیست ، طلاق هم راحت نیست خصوصا با بچه اگه پول خرج می‌کنه و خیانتش در حد اینترنت راحت ...

هعی اگه کسی پشتم بود راحتتر بود 

خیلی خستم از همه بدم میاد 

خب یا باید کار کنی تا پول کافی جمع کنی یا برات مهم نباشه بود و نبودش یا اینکه مهریه بگیری بهتره باها ...

خواهر کلی سرکار دعوا کردیم نمیزارع 

مهریمم خیلی کمه همش چند میلیون پوله 

اما جای افسردگی سعی کن شاغل بشی و مستقل یه مهارتی یاد بگیر آدم از فردا خبر نداره

خیلی خاستم کلی تو گوشی کار پیدا کردم وقتی فهمید کلی کتکم زد بیرون هم ک نمیزارع برم

خواهر کلی سرکار دعوا کردیم نمیزارع مهریمم خیلی کمه همش چند میلیون پوله

پول به نرخ روز محاسبه میشه، کار هم نمیزاره عیب نداره یه مهارت یاد بگیر برای روز مبادا دیگه کلاس که می‌زاره بری اسیر که نیستی

پول به نرخ روز محاسبه میشه، کار هم نمیزاره عیب نداره یه مهارت یاد بگیر برای روز مبادا دیگه کلاس که م ...

نه والا بخدا کلاس هم نمیزارع برم 

این مردا خیلی کثافتن همه چیو می‌دونن 

دیه می‌دونه اگه من یچی یاد بگیرم پول در بیارم روش هم نگا نمی کنم