2777
2789
عنوان

بیاین از دوران نامزدیتون‌ بگین

108 بازدید | 15 پست

نامزدتون‌ خسیس بازی در می‌آورد 

واستون خرج میکرد بگین

خودم اولش خوب بود خرج میکرد الان همیشه میگه ندارم 

الان واس عید ۵ تومن کارت ب کارت کرده برام گفتم نداری نمیخام میدونستم بزنه ۵ تومن اینا میزنه ۵ تومن چی میشه پارسال ۴ تومن داد یه چیزای سرهم کردم گرفتم 

الان موندم با این گرونی چی بگیرم بخدا 

مردم هم شانس دارن خونه درس میکننن ازدواح میکنن من ن خونه برام درس کرده میگه بعد عروسی 

همسن سالام ازدواج کردن خونه دارن بچه زندکی اونای هم ک نامزدن بهترین لباسارو براشون نامزدش ن می‌خره.

چند بار رفتیم شهر میگه هرچی میخای بگو میدونم بگم‌ میگه ط از اینا داری فلان یا بدردت نمیخوره

یه بار یه شومیز دیدم نگفتم  ک میخام برام لخر گفتم چقد خوشگله گفت بدرد ط نمیخوره

خلاصه زندگیم خیلی از اینی ک توصیف کردم بدتره ط شرایط بد و سختی هم 😔💔💔💔💔💔💔💔👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت بهتر میشناسیش ک آیا واقعا خسیسه یا پول نداره

من خودم تو نامزدی ن ازش پول خواستم ن توقعی داشتم بازم رسم و رسومات فرق میکنه ما تو نامزدی خرج دختر با پدرشه

خودش خرج می‌کرد خیلی دست و دلباز بود هر چی میخواستم می خرید ولی مخصوص خرید عید یا فلان پول نمیزد برام 

خودت بهتر میشناسیش ک آیا واقعا خسیسه یا پول ندارهمن خودم تو نامزدی ن ازش پول خواستم ن توقعی داشتم با ...

خسیس نیست اصلا می‌خره برام 

ولی چند مدته میگه ندارم منم توقعی ازش ندارم ولی همسن سالام میبینم نامزداشون براشون خرج میکنه   میگم یعنی من از اینا چ کمی دارم

مقایسه کردن شوهرت از نظر مالی با مردای دیگ مثل این میمونه اونم از نظر ظاهر بخواد مفایست کنه با بقیه 

یکم فکر کن ببین خودت میپسندی هر کی خوشگلتر بود بروت بیاره 

توهم متقابلا نباید از نظر مالی مقایسه کنی مهم اینه به فکرت بود 

همیشه نیمه پر لیوان و ببین تا خوشبخت باشی 

خسیس نیست اصلا می‌خره برام ولی چند مدته میگه ندارم منم توقعی ازش ندارم ولی همسن سالام میبینم نامزداش ...

عزیز دلم تو هیچی از بقیه کم نداری 

شاید دوستاتم که براشون خرج میکنن از عاطفی با هر چیز دیگ کمبود داشته باشن هیچوقت از روی ظاهر قضاوت نکن 

آدم اوه بخواد مقایسه کنه همیشه یکی بهتر ازش وجود داره اینجوری دائما درحال مقایسه ای و از زندگیت و داشته هات لذت نمیری 

به این فکر کن خیلی ها همون پنج تومنم نامزدشون نمیده بهشون 

درست میگی 🙂❣️

من جای تو بودم ی چیز کوچیک برا خودشم میگرفتم شاید واقعا نداره و واسه خودشم چیزی نگرفته ازش تشکر کن بزار بدون قدرشو میدونی 

انشاالله خوشبخت باشین و پایدار😍✨💖

من جای تو بودم ی چیز کوچیک برا خودشم میگرفتم شاید واقعا نداره و واسه خودشم چیزی نگرفته ازش تشکر کن ب ...

ممنون گلم خیلی حرفات آرومم کرد فدات بشم

انشاءالله🥰❣️💋