2777
2789
عنوان

من با این شوهر بی عرضه چکار کنم

641 بازدید | 53 پست

سلام عزیزان روزه و نمازتون قبول 

همسرم مسافر کشه تایم صب میره فقط 

بعد ظهرا خونس دائم پای تی وی ..همه در حال پیشرفتن ..این میگه همین ک شکمون سیر میشه خوبه . مستاجریم .دوستاش همش با عرضه کاری بهش زنگ میزنن بیا کار پیش ما نمیره ..میگه نیاز ندارم ..چطور نیاز نداریم ...دلم خوونه ..تا حرفیم میزنم میگه همینه ک هست تو ناشکری ..چکار کنم تو رو خدا بگید ..نمیزاره حداقل خودم برم کار کنم 

آخرش یه شب مست میشم و بهت پیام میدم ک عاشقتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادر شوهر منم اینجوره ی تایم سرویس مدرسه گرفته فقط..خانمش بنده خدا دلش خونه دیگه خودش ی کاری تو خونه راه انداخت دستگاه فتوتراپی خرید..با ی ماینر گذاشت الان وضعش خانمش خیلی خوب شده خداروشکر 

برادر شوهر منم اینجوره ی تایم سرویس مدرسه گرفته فقط..خانمش بنده خدا دلش خونه دیگه خودش ی کاری تو خون ...

خدا روشکر خوش به حالش من دست برای هر کاری میبرم فقط ناامیدم میکنه 

آخرش یه شب مست میشم و بهت پیام میدم ک عاشقتم

عزیزم خوب میگه ندارم میگم فلان چیزو بیار میگه ندارم

منظورم اینه که مثلا زود به زود غذای خونه تموم کن بزار یکم گشنگی بکشه وقتی گفت مثلا فلان چیزو درست کن بگو پول نیست نداریم و برو کار کن دارم‌ کم میاریم اینجوری میره تو فکر پول دراوردن