2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف دایی شوهرم بی احترامی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 56 پست

هم حرف دایی زشت بود که تو جمع گفتن هم حرف شما که جواب بزرگتر رو دادین خونه مادرشوهرت هم میری یکسره نشین یه خورده بلند شو کمک کن 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
شوهرم میگ کاش بهش میگفتی ظرفشویی زحمتشو میکشه ‌...ولی بعد از حرف من برای چند ثانیه کل جمع سکوت کردن� ...

شوهرت راست میگه این حرف رو میگفتی ولی اینکه حرف مادرشوهر تو گفتی دیگه ناراحتی نداره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه فقط یه جمله جوابشو دادی اونم محترمانه، من بودم میر..یدم به سر تا پاش:|

💙تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💙ژیــنـا, دخترِ آبان💙 به دخترانتان بگویید: برای رسیدن به آرزوهایشان ‹تلاش› کنند نه ‹شوهر›💙

بیشتر ببینید
برا شب نشینی اینا زیاد نرو، مادرشوهر من معتقده عروس باید نوکری کنه تازه باید دستور هم بدن به عروس، ب ...

بابا من مادر شوهرم خودش انتظار نداره ازم بعد اونا چ فشاری بهشون اومده نمیدونم

من اینکه یکی سریع جواب میده خوشم نمباد با عرض احترام با جوابت که من هیچ وظیفه ای ندارم انگار طرف حرف ...

به نظرم بسته به جمع باید در پاسخ تدبیر کرد،این آقا باید احترام خودش رو نگه می‌داشت نه اینکه از سرشب همه بخورن و بپاشن بعد به این خانم که چند دقیقه هست وارد جمعشون شده بگه وظیفه تو هست که خونه رو جمع کنی،این جمله حس خوبی به آدم نمیده و پاسخی درخور گرفت که دیگه دهان بی موقع باز نکنه

من اینکه یکی سریع جواب میده خوشم نمباد با عرض احترام با جوابت که من هیچ وظیفه ای ندارم انگار طرف حرف ...

اینا رو اگ جلوشون رو نگیری سریع های بد حرف های بدتری میزنن مثلا در میاد میگه عروس تو هم تو خونه چوب داری که پسر خواهرمو بزنی!!!!