2777
2789
عنوان

مثل من خریت نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 4235 بازدید | 194 پست
واییییی منم از این غلطا زیاد کردمممم البته نه که جواب نده دعوا شد ولی خیلی بده دیگه اینکار و‌نکن دخت ...

ما ۴ سال باهم بودیم بعد خیلی مشکلات پیش اومد خیلی بدی هارو درحقم کرد منم کردما ولی خب اون بیشتر

ولی خیلی دوستم داشت اینو تو رفتارش و کاراش حس میکردم بعد دیشب من و اون رفیقش تو ماشين رفیقش بودیم بعد من ازش دلخور بودم رفتن داخل پارکینگ رستوران گفتن پیاده شو منم گفتم نمیام پیاده نمیشم جلو. رفیقش شروع کرد به تیکه انداختن و حرف زشت زدن بعد این رستوران داخل جاده بیرون شهر بود منم از ماشین پیاده شدم بدو بدو رفتم داخل جاده اومد پشت سرم گوشیمو گرفت منم جیغ میزدم میگفت باید بری بشینی داخل ماشین تا برسونمت درخونه بعد گوشیتو میدم منم میگفتم نمیام بعد رفیقش میگفت چرا مثل بچه ها رفتار میکنی بعد اونم جلو رفیقش شروع کرد به فحش ناموس و مادر دادن منم جوابشو دادم به زور بردم داخل ماشین تو ماشين با کیف زدم تو صورتش و سرش عصبی شد اومد اونم منو زد چندبار زد تو سرم بعد میگفت درد رل رفیقم به جونت خاک تو سرت یاد بگیر دختر به اون خوبی من صدبار باهاشون رفتم بیرون مثل تو عقب مونده رفتار نکرده ( من نمیدونستم با رل رفیقش رفته بیرون) بعد منم هی میزدمش خلاصه لباسشو پاره کردم اونم زد تو دماغم و دستم بعد یدفعه پشیمون شد میگفت چیزیت نشد منم هی گریه میکردم میخواستم خودمو از ماشین بندازم پایین جلومو میگرفت رفیقشم سکوت کرده بود هیچی نمیگفت  جلو رفیقش راجب خانوادم گفت تمام رازهامو جلو رفیقش گفت بعد منو‌ رسوندن تو کوچمون منم پیاده شدم بعد رفیقش گفت دیگه حق نداری بهش زنگ بزنم وقتی بدرد هم نمیخورید وقتی قدرشو نمیدونی بعدم رفتن یک ساعت نشستم تو کوچه گریه کردم دیگه رفت نه زنگ زد نه پیام داد منم پشیمون شدم فکر کردم مقصر خودم بودم اومدم نباید از اول لج میکردم اومدم اینجوری پیام و زنگ زدم جوابمو نداد😭الکی غرور خودمو شکوندم

حالا چجوری جمع کنم قضیه رو

ول کن بش فک نکن

ما ۴ سال باهم بودیم بعد خیلی مشکلات پیش اومد خیلی بدی هارو درحقم کرد منم کردما ولی خب اون بیشتر

ولی خیلی دوستم داشت اینو تو رفتارش و کاراش حس میکردم بعد دیشب من و اون رفیقش تو ماشين رفیقش بودیم بعد من ازش دلخور بودم رفتن داخل پارکینگ رستوران گفتن پیاده شو منم گفتم نمیام پیاده نمیشم جلو. رفیقش شروع کرد به تیکه انداختن و حرف زشت زدن بعد این رستوران داخل جاده بیرون شهر بود منم از ماشین پیاده شدم بدو بدو رفتم داخل جاده اومد پشت سرم گوشیمو گرفت منم جیغ میزدم میگفت باید بری بشینی داخل ماشین تا برسونمت درخونه بعد گوشیتو میدم منم میگفتم نمیام بعد رفیقش میگفت چرا مثل بچه ها رفتار میکنی بعد اونم جلو رفیقش شروع کرد به فحش ناموس و مادر دادن منم جوابشو دادم به زور بردم داخل ماشین تو ماشين با کیف زدم تو صورتش و سرش عصبی شد اومد اونم منو زد چندبار زد تو سرم بعد میگفت درد رل رفیقم به جونت خاک تو سرت یاد بگیر دختر به اون خوبی من صدبار باهاشون رفتم بیرون مثل تو عقب مونده رفتار نکرده ( من نمیدونستم با رل رفیقش رفته بیرون) بعد منم هی میزدمش خلاصه لباسشو پاره کردم اونم زد تو دماغم و دستم بعد یدفعه پشیمون شد میگفت چیزیت نشد منم هی گریه میکردم میخواستم خودمو از ماشین بندازم پایین جلومو میگرفت رفیقشم سکوت کرده بود هیچی نمیگفت  جلو رفیقش راجب خانوادم گفت تمام رازهامو جلو رفیقش گفت بعد منو‌ رسوندن تو کوچمون منم پیاده شدم بعد رفیقش گفت دیگه حق نداری بهش زنگ بزنم وقتی بدرد هم نمیخورید وقتی قدرشو نمیدونی بعدم رفتن یک ساعت نشستم تو کوچه گریه کردم دیگه رفت نه زنگ زد نه پیام داد منم پشیمون شدم فکر کردم مقصر خودم بودم اومدم نباید از اول لج میکردم اومدم اینجوری پیام و زنگ زدم جوابمو نداد😭الکی غرور خودمو شکوندم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلا اشتباه نکردیاگه زنگ نمیزدی تا اخر عمر این فکر این بلاتکلیفی نمیزاشت اروم بمونی

پشیمون نباش اتفاقا کار خوبی کردی 

الان دیگه مطمئن شدی بی لیاقته 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
وای حس بی ارزش بودن دارم😭

نه بابا اینجوری نیست . شما کاری که فکر میکردی درسته انجام دادی وگرنه بعدها خودتو سرزنش میکردی تلاشتو نکردی 

حالا هم با اطمینان بندازش دور و تمام . 

الان مهمه که درست تصمیم بگیری 

ما ۴ سال باهم بودیم بعد خیلی مشکلات پیش اومد خیلی بدی هارو درحقم کرد منم کردما ولی خب اون بیشترولی خ ...

اووووووووو

کلی بی سیاست بازی در اوردی دختر

اونم ب نظرم بچست هنو

چرا جلو رفیقاتون دعوا کردین

من اصلا نفهمیدم چرا ازش دلخور بودی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید
ما ۴ سال باهم بودیم بعد خیلی مشکلات پیش اومد خیلی بدی هارو درحقم کرد منم کردما ولی خب اون بیشترولی خ ...

کار تو هم بد بوده ها ولی از این شوهر در نمیاد دوست من به خدا می‌دونم سخته جدایی از کسی که ۴ سال باهاش بودی ولی مرگ یه بار شیون یه بار

پشیمون نباش اتفاقا کار خوبی کردی الان دیگه مطمئن شدی بی لیاقته

منو تو منگنه گذاشته 

از یه طرف چنان هوامو داشت چنان ازم مراقبت میکرد فکر میکردم عاشق ترین آدمه یعنی خار تو دست من میرفت این خودشو به آب و آتیش میزد از یه طرفم اینجوری فحش ناموسی و بدرفتاری و کتک جلو رفیقش بهم گفت ج.ن د ه 

حالا چجوری جمع کنه قضیه رو😓