2777
2789
عنوان

چرا فامیل ما آنقدر فوتون و گستاخن

267 بازدید | 20 پست

چطوری آنقدر راحت از آدم میپرسن فلان چیزو چند خریدی ؟

خونه تون رو چند خریدین؟ متری چند 

لباست رو چند خریدی؟

کجا رفته بودین مسافرت ؟

وای به تووووچه 

چطوری آنقدر گستاخی که به خودت اجازه میدی بپرسی ما خونه مون رو چند خریدیم🫤

بعد جالبه من میدونستم میخوان ماشین عوض کنن ولی ی کلمه روم نمیشه حرفی بزنم زشت میدونم🫤

فوتون یعنی چی؟

بعضیها چون سطح فرهنگی پایینی دارند اینطورند که قیمت همه چی رو میپرسند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید

من جدا شده بودم اون زمان نقل مجالس بودم همه بی دروغ همهههههه ازم میپرسیدن چرا طلاق گرفتی چی داشت مگه چی شد مگه، 

بعد همونا سالها بعد دخترشون یا خودشون یا برادرشون طلاق گرفتن خدا به سر شاهده روم نشده از نزدیک ترین اقوام بپرسم چی شد جدا شدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوتون یعنی چی؟بعضیها چون سطح فرهنگی پایینی دارند اینطورند که قیمت همه چی رو میپرسند

والا حدس کلمه گوشی عوض کرد کلمه رو 

فوضول منظورم بود

خیلی روی عصابمه انگار گوشه رینگ آدمو گیر آورده باشه چپ و راست توی دو ساعت داشت کل زندگیم رو قیمت میگرفت

بگو چطور مگه 

بگو میخوای بخری 

برا چیته 

چرا می پرسی 

سوال بارونشون کن دیگه نمیپرسن

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
من جدا شده بودم اون زمان نقل مجالس بودم همه بی دروغ همهههههه ازم میپرسیدن چرا طلاق گرفتی چی داشت مگه ...

عاره قبول دارم خیلیییی بعضیا فوضولن بعد جالبه برای خودشون خیلی زرنگن  نم پس نمیدن 

واقعا آدم نمیتونه عین این آدما پرو و گستاخ باشه ولی درستش اینه مثل خودشون باهاشون رفتار کنی بفهمن چقدر کار مزخرفی میکنن

وای دقیقا دختره برگشته میگه من دوس ندارم کسی درباره نامزدم از مت چیزی بپرسه گفتم کی پرسیده میگه آدم های فضول بی فرهنگ بعد به من میگه شوهرت روزی چقدر درآمد داره؟😐 گفتم اینقد بعد میگه هر روز میره سرکار؟ کارش چیه؟ انقد بچه نیار 

گفتم باشه دیگه نمیارم میگه نع تو الکی میگی شزط میبندم بازم بچه میاری 😑 تازه این غریبه ست سالی یکبار کمتر میبینمش 

آنقدر حرص میده منو

زندگی پر از سورپرایزه

والا حدس کلمه گوشی عوض کرد کلمه رو فوضول منظورم بودخیلی روی عصابمه انگار گوشه رینگ آدمو گیر آورده با ...

شما دوبار اول که بگی خاطرم نیست نمیدونم دیگه نمیپرسه

اصلا قیمت نده

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید
عاره قبول دارم خیلیییی بعضیا فوضولن بعد جالبه برای خودشون خیلی زرنگن نم پس نمیدن واقعا آدم نمیتونه ...

دقیقا

من که تا حالا نپرسیدم ازشون ولی همونطور که گفتی خودشون نم پس نمیدن 

مامانم به یه فامیل که فضولی منو کرده بود عمدی گفت اونروز جلوی دادگاه خانواده دیدمت 

برگشته میگه آره برای تقسیم ارث رفته بودیم بعد از چند ماه گفت آره اونروز رفته بودیم برای طلاق توافقی دخترم اما نگفتم شاید بهم برمیگشتن😐

بگو چطور مگه بگو میخوای بخری برا چیته چرا می پرسی سوال بارونشون کن دیگه نمیپرسن

من والا قدیم ک سن م پایین بود جواب میدادم واقعا

ولی چند سالیه عقلم میرسه میگم نمی‌دونم 🫤

خونه تون رو چند خریدین؟ نمی‌دونم😐😂

بعد عاره دیگه خود طرف به من میگه ما هم میخوایم بخریم برای همین میپرسم😐 چرت میگن ک حرف بکشن فقط

ببین خیلی وحشتناکن فامیل ما

ماشین هم ک خریدیم هی پرسیدن مدل چ سالیه ؟ صفره؟ چند؟

منم همه رو گفتم نمی‌دونم😐

وای دقیقا دختره برگشته میگه من دوس ندارم کسی درباره نامزدم از مت چیزی بپرسه گفتم کی پرسیده میگه آدم ...

آخه چرا🤣🤣🤣🤣یه ذره دیگه فکر کنم پامیشد خودکار کاغذ میاورد که امضا کن که بچه نمیاری

فامیلای ما هم همینن

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید