2777
2789
عنوان

مثل من خریت نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 4258 بازدید | 194 پست
واقعا حرفات بدردم خوردببین بدیاش که خیلیه مثلا فیلم ر.ا.ب.طه ج ن.سیشو با یه پسر تو گوشیش دیدم. و وقت ...

استغفرالله 

این پسره چه گناهانی نکرده به نظرم کسی که این کار ها رو انجام بده دیگه آدم بشو نیست مرد زندگی نیست مگر توبه واقعی کند و برگردد 

ببخشید اینو میگم حالا من شما رو نمیدونم چجور آدمی هستید! 

هعی خیلی ناراحتم که ابروم جلوی دوستش رفت همه جا میره تعریف میکنه میگه دختره دیوونه اس😔کاش اینکارو ن ...

ببین ۲ تا نصیحت بهت میکنم 

یکی حرف مردم همیشه برات مهم نباشه

دو هیچ وقت قبل از ازدواج نزار پسری بهت دست بزنه هیچ وقته هیچ وقت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین ۲ تا نصیحت بهت میکنم یکی حرف مردم همیشه برات مهم نباشهدو هیچ وقت قبل از ازدواج نزار پسری بهت دس ...

به نظر شما که همجنس خودتونو بیشتر میشناسید من چیکار کنم چه کاری انجام بدم؟ دیگه بهش پیام ندم؟ منتظر بمونم؟

اره دقیقا قبول دارمدوستشم گفت اگه میخواستی همچین کاری کنی چرا از اول اومدی چرا بهش زنگ زدی چرا مارو ...

خواهر ببخشید با عرض معذرت خواهی ولی ر ی د ی آبم قطعه 😵‍💫🤦

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
به نظر شما که همجنس خودتونو بیشتر میشناسید من چیکار کنم چه کاری انجام بدم؟ دیگه بهش پیام ندم؟ منتظر ...

پسره چند سالشه؟ احتمالا دهه هشتادی هست! 

ببین تو این سن و زمونه عشق جاهلی پسرا زیاد هست بعضیا بیشتر بعضیا کمتر اون رفیق شما هم به احتمال قوی از نوع زیادش هست؟ چطور اینو میگم؟

الان هرکی عشق جاهلی داشته باشه از پسرا باید ناسزا به اهل بیت و خدا کنه استغفرالله دوم اهل مشروبات الکلی باشه سوم با دخترا و پسرا رابطه داشته باشه و هزارتا چیز دیگر

الان شما نسبت به این پسر عاشق هستید من خودم عاشق یه رشته ی بازیگری بودم ولی خیلی بهم نگفتن نرو بنا به دلایلی

خیلی عاشقش بودم انگار چشم و گوشم بسته بودن

تا آخرش نرفتم بازیگری الان بعد از چند سال به گذشته فکر میکنم میخندم میگم چرا اینقدر دوستش داشتم زمان من رو درست کرد

به نظرم آهنگ های عاشقانه و شکست عشقی گوش نده به خدا و اهل بیت و قرآن چنگ بزن چون تاپیکت خوندم احساس میکنم نماز خون نیستی

ن اینکه به خاطر اینکه اون فرد برگرده نماز و این جور چیزا بخونی ن به خاطر حال دل خودت به خاطر خدا اگر به خاطر پسره باشه ممکنه خدا به خاطر حکمت این کار رو برات انجام نده و بعد دوباره خدایی نکرده از دین خارج میشین 

من نظر خودم رو میگم 

من اگه جای شما بودم ولش میکردم

حالا من شخصیت شما رو نمیدونم چجوری هست و فقط شخصیت پسره رو میدونم و بر همین اساس نظر دادم

واقعا حرفات بدردم خوردببین بدیاش که خیلیه مثلا فیلم ر.ا.ب.طه ج ن.سیشو با یه پسر تو گوشیش دیدم. و وقت ...

با این چیزایی که گفتی اصلا ارزش فکر کردن و غصه خوردن نداره 

واقعا ولش کن تو رو خدا ولش کن اصلا آدم نیس

هر چقدر هم که سخت باشه یه مدت از گوشیت فاصله بگیر حتی اگه شده سیم کارتتو عوض کن ، خودتو سرگرم کن ، برو بیرون چیزایی که دوست داری انجام بده ، فیلم ببین ، با خانواده ات وقت بذار .

الان فکر میکنی مثل اون پیدا نمیشه اون از آسمون برات افتاده ولی امید داشته باش و مطمئن باش خدا یکی بهتر از اونو سر راهت قرار میده 

من ۵ سال با یکی بودم خیلی سخت بود جدا شدن ازش دقیقا مثل تو فک میکردم دیگه کسی مثل اون پیدا نمیشه 

ولی به خودم اومدم گفتم تا کی ؟ دو هفته از خونه زدم بیرون رفتم اصفهان خونه آجیم شاید باورت نشه حتی گوشیمو با خودم نبردم فقط از این گوشی ساده ها که شماره شم فقط آجیم و مامانم داشتن حال و هوام عوض شد و از فکرش در اومدم

تو هم اگه میتونی از خونه دور شو

من تو رو مثل خواهر خودم میدونم

زود تر به خودت بیا آجی🫂🧡

فیلم رابطه با ی پسرو دیدی. با دوستات سک س چت داشته.دوتا دختر بردن خونه بعد دوباره آشتی کردی 

وقتی بابات میره باهاش دعوا جرا باباتو سبک میکنی میری باهاش دوباره 

ی نگا ب سنت بکن مثه دخترا ۱۷ساله رفتار میکنی

اول گفتم پسره خره اگ بهت برگرده الان میگم کاش برنگرده نجات پیدا کنی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
بهش گفتم گفت وقتی تو میدونستی من خوشم نمیاد رفتی لبتو ژل زدم منم اینکارو کردمبعد دوستشم میگفت دیگه س ...

دوستش عجب خاله زنکیه عذر میخوام مثل این دختر خرابا میمونه

اخه من قبل اونم با چندتا مرد سروکار داشتم ولی هیچکدومشون مثل این باهام رفتار نکردن این مثل بابام بود ...

ادمی که عاشقته اخه دست روت بلند میکنه؟هیچکسو نداری که اگاهت کنه یه دوستی خواهری مادری فک و فامیلی😐تو باتلاق گیر کردی هرچی بیشتر تلاش کنی بیشتر فرومیری اون عاشقت نیست عزیزمن من هزارررتا مورد مثل تورو اطرافم و دوستام دیدم اونم کلی مشکلات خانوادگی داره اون خودخواه اصلاتورو دوست نداره وگرنه دست روت بلند نمیکرد چجوری اجازه دادی دست روت بلند کنه خیلی اشتباه کردی مشکلات خانوادگیتو از سرتنهایی بهش گفتی که اونم انقدر سواستفاده گر که میاد پیش دوست پفیوزش میگه 

الان پیامش نده چون دوسش داری نمیدونی رفتار درست چیه وگرنه عقلت میرسه دوتاکار میتونی‌کنی یکی بهترین کار و عاقلانه ترین کار اینکه قید ادمی که جلودوستش یه دور کامل ریده بهت و زددت رو بزنی دواینکه  بزار یکی دوروز بگذره بعدش به یه دوستات بگو زنگش بزنه یکم نرمش کنند بعدش دیگه قبل از هرکاری توکه انقدر وابستشی فکر کن بهترین تصمیم رو بگیر معذرت خواهی کن کم‌کم رابطتتونو اوکی کنید سعی کن قید اون رفیقشو بزنه 

ولی ازین پسرهیچی واسه تو درنمیاد میدونی اخر رابطتون چیه؟اینکه انقدر ازاین ماجراها پیش میاد که خودت از دستش خسته میشی و دیگه نه دوستش داری نه هیچی ولش میکنی و میری هرکدومتون میره سمت زندگی خودش

کسی که تموم شده تموم شدس...

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

وای دختر ناراحتی اعصاب گرفتم با خوندن این تاپیک😐

آخه قشنگ من دختر خوشگل چرا اینقدر خودتو بی ارزش میکنی ؟؟؟؟ پدر و مادرت اینقد زحمت کشیدن واست که تهش ی پسر از راه بیاد اینطوری بی ارزش و ذلیلت کنه؟؟؟؟؟؟؟ اون بدی هایی که ازش گفتی رابطه با پسر و ... ی زن با پنج تا بچه باشه اینارو از شوهرش ببینه میره طلاقشو میگیره بعد این همه کار باهات کرده داری خودتو قانع میکنی که دوسِت داره؟؟؟؟ آخه چرا اینقدر خودتو گول میزنی دقیقا اینجا مشاوره ی چی میخای خودت بهتر میدونی ته دلت که این ادم بدردت نمیخوره!!! الان مغزت دنبال اون هورمونایی میگرده که وقتی بقول خودت پیشش بودی ارامش داشتی اون هورمونا رو ترشح میکنه الان که دیگه نداریش مثل ی معتاد انگار داری نسخی اون حس و لذت رو میکشی مغزت فقط داره گولت میزنه چون اعتیاد پیدا کرده این حسو داری که دلت تنگ میشه و خودتو قانع میکنی ولی برنگرد گول مغزتو نخور !!!!!!!! تو لیاقتت خیلی بالاتره ایکاش پیشت بودم دو تا چک میزدم بهت تا به خودت بیای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اصن طرفت پیغمبر دو عالمم باشه با اون رفیقی که داره خودش ی خط قرمزه ادمِ سالم مگه با همچین لاشی هایی میره میگرده آخه!!!!! خودشم مطمعن باش عین رفیقشه !!!!! این پسر انواع تروماها و الگو های رفتاری نابهنجار رو داره با این خودتو بدبخت میکنی به خودت بیا