2777
2789
عنوان

مثل من خریت نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 4235 بازدید | 194 پست

کاش پدرمادرمون جوری تربیت مون میکرد که هیچ مردی نتونه مارو ب بازی بگیره...اسی قوی باش اون رفتارش و حرفاش باتو درست نبوده تمومش کن میخای منت کشی کنی میخای اجازه بدی با روح و جسمت بازی کنه؟؟!

کار تو هم بد بوده ها ولی از این شوهر در نمیاد دوست من به خدا می‌دونم سخته جدایی از کسی که ۴ سال باها ...

😣اره واقعا خیلی کارم بچگونه بود جیغ و داد و مسخره بازی خیلی صبوری کرد خیلی دستمو گرفت دیگه عصبیش کردم فحش داد و کتکم زد

منم دلم میخواد جدا شم میدونم نه ازدواجی درکاره نه رابطه خوبی میتونیم داشته باشیم ولی این عذابم میده که هیچوقت دیگه هیچکس مثل اون منو دوست نخواهد داشت دیگه هیچ پسری عاشق نمیشه منو اون از بچگی باهم بودیم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما ۴ سال باهم بودیم بعد خیلی مشکلات پیش اومد خیلی بدی هارو درحقم کرد منم کردما ولی خب اون بیشترولی خ ...

اوه اوه چ دعوایی  چ الکی بزرگ شد

توهم خیلی گیردادیا رفتار اونم زشت بود

بنظرم دیگه حتا اگه برگردین هم قشنگ نیست مثل قبل..

فراموش کن پیام دادی و بیخیالش شو

منو تو منگنه گذاشته از یه طرف چنان هوامو داشت چنان ازم مراقبت میکرد فکر میکردم عاشق ترین آدمه یعنی خ ...

تموم شد دیگه 

اون دیگ نباید جمع کنه 

اون ثابت کرد بی لیاقته 

توام ول کن 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
منو تو منگنه گذاشته از یه طرف چنان هوامو داشت چنان ازم مراقبت میکرد فکر میکردم عاشق ترین آدمه یعنی خ ...

میشه فعلا هیچکاری نکنی؟ تو کاری نکنی خیلی بهتره با این خرابکاری بزرگی که درست کردی جو رو متشنج کردی الکی الکی 

😣اره واقعا خیلی کارم بچگونه بود جیغ و داد و مسخره بازی خیلی صبوری کرد خیلی دستمو گرفت دیگه عصبیش کر ...

عزیزمن به خدا قسم من بعد اولین رابطه ام و جدا شدن بعد دوسال همین فکرارو میکردم ولی بعدش یه کسایی پیدا میشن که با خودت میگی من چقدر احمق بودم 

البته که منم تازگیا نامزدیمم بهم خورد 😔

اوووووووووکلی بی سیاست بازی در اوردی دختراونم ب نظرم بچست هنوچرا جلو رفیقاتون دعوا کردینمن اصلا نفهم ...

اره آبروی خودمو به معنای واقعی بردم

هرچی صبوری کرد هرچی گفت بسه مسخره بازی درنیار من بدتر کردم جیغ زدم داد زدم فرار کردم تو جاده 

من یک هفته پیش لبمو ژل زدم قبلش بهش خبر ندادم اونم از حرس من رفت خط انداخت تو ابروش بعد وقتی دیدمش افتادم سرلج تو ماشين سکوت کردم هرچی دستمو میگرفت پسش میزدم بعد رفیقش میگفت وقتی تو خودت بدون اجازه رفتی ژل زدی اینم طلافی همون پس دیگه دعوا نکنید

دیگه وقتی رسیدیم در رستوران اینجوری کردم😭اینا همه به کنار آبروم جلو رفیقش رفت میره همه جاش تعریف میکنه

میشه فعلا هیچکاری نکنی؟ تو کاری نکنی خیلی بهتره با این خرابکاری بزرگی که درست کردی جو رو متشنج کردی ...

خودمم میدونم خیلی خرم 😭

ولی طاقت نیوردم گفتم برم پیام بدم شاید اشتی کردیم دیدم اصلا جواب نداد 

ترسیدم گفتم همه چی واسه همیشه تموم نشه این رفیقشم خیلی دختربازه کلی دختر دورشه مطمعنم دیشب گفت گور پدر این دختره بیا خودم یکیو واست اوکی میکنم😭

همین رفیقش از راه بدرش کرد هزاربار رفته بودن پیش دختر و خونه خالی و بیزنسی و ..

اره آبروی خودمو به معنای واقعی بردمهرچی صبوری کرد هرچی گفت بسه مسخره بازی درنیار من بدتر کردم جیغ زد ...

چن سالتونه

ول کن بش فک نکن

بت مسیج میده

ولی دختر از این ب بد کمتر تر بزن تو رابطت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

دو روزه نه پیامی داده نه پیامی دادم نه زنگی زده نه زنگی زدم

دفعه قبل خودم زنگ زدم یه روز نشد حتی

حالا دوروزه عین خیالش نیست انگار من وجود ندارم :)

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

اوه اوه چ دعوایی چ الکی بزرگ شدتوهم خیلی گیردادیا رفتار اونم زشت بودبنظرم دیگه حتا اگه برگردین هم ق ...

دقیقا از این ناراحتم و پشیمونم که سر یه چیز الکی همچین بی آبرویی به بار اوردم

حداقل کاش دلیل محکمی بود ناراحت نمیشدم

نمیدونم اخه دست خودم نیست 

خب چکار کنیم این سنتی ها هم به دل نمییشینه

سنتی نه اشتباه افکاری هست هرروابطی ک بدون اطلاع خانوادها باشه نه ک دختر قایمکی یواشکی وارد روابط ها بشه، خب فکرش کن دختر آسیب میبینه ک وارد هر روابط ازاد بشه تست پسرها قرار میگیره 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اسی واقعا کلی بازی در اوردی پسره هم بچس ولش کن هر چند حس میکنم واقعا دوست داره

وای دقیقا آبروی خودمو بردم سر یه چیز الکی شب خودمو خراب کردم بیچاره کلی زحمت کشیده بود منو ببره رستوران گرون کلی تو راه واسم خوراکی خرید دستمو بوس کرد واقعا از خانوادم. بیشتر منو دوست داشت اونقدری که اون بهم اهمیت میداد خانوادم نمیدادن یه خار تو دستم میرفت خودشو به اب و اتیش میزد😭

درسته من مقصرم ولی اونم خیلی منو کتک زد خیلی فحش داد پس چرا حداقل جواب نمیده جوری رفتار میکنه انگار خودش هیچکاری نکرده

سنتی نه اشتباه افکاری هست هرروابطی ک بدون اطلاع خانوادها باشه نه ک دختر قایمکی یواشکی وارد روابط ها ...

والا بلا من با دو نفر تا الان دوست بودم هر دوتاشم خانواده در جریان بودن این دومی که اصلا خیلی جدی بود خانواده اش زنگ و الان و فلان کاملا دیگه به مرحله مهریه و اینا رسیدیم