2777
2789

نسبت به کساییکه آروم و ساکت بودن 

مثلا دختر عموم یادمه که سرش فقط تو درس و دانشگاه بود آخرم یکیو معرفی کردن بهش 

من اینارو با چشم خودم دیدم اینقدر این دختر خوش سلیقه خوشگل مهربون 🤌🏼

روزایی که نامزدش میومد اینقدر ذوق داش ،اصلا خودشو فدای پسره میکرد 🤦🏼‍♀️

حالا پسره یه گاگول نفهم تا تقی به توقی میخورد قهر میکرد جلوی جمع ضایعش میکرد 🤦🏼‍♀️

اینقد خز بود هر موقع قهر میکرد پروفایلشو سیاه میکرد ، علاوه بر اون وضعیت مالی خوبیم نداش

اما دختر عمم با هزار نفر بود 🚶🏼‍♀️

اینم بگم مامانم تعریف می‌کنه حتی دختر عمم نمیدونس ولی با یه مرد متاهل تو رابطه بود بعد فهمید کات کرد 🤌🏼

در آخرم دختر عمم با یه مرد فوق العاده خوب ازدواج کرد 

اونیکی دختر عموهامم وقتی زن کی این دوتارو مقایسه میکنن از همون اول دبیرستان شروع کردن به رل زدن 😂

ولی مامان من اجازه نمیده🤧😂

خدایی دختر عموم هر دفعم داره پیشرفت می‌کنه پسرای خفن تر تور می‌کنه 😂😐

اونروزم اومدن به مامانم گفتن تروخدا برار فلانی بره تو رابطه سرنوشتش مثل اون دختر عمومون نشه🥲😂💔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با تعداد زیاد بودن رو تایید نمیکنم 

اما ۵ -۶ نفر یا کمتر شناختشون از مرد رو میبره بالا و ظبیعی هست که احتمال ازدواج بهتر براشون بیشتر میشه 

بازم همیشگی نیست این موضوع 

اما ببین می‌ارزه بعضی کارا به داشتن بعضی چیزا یا نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

با یکی دو نفر که دوروبرت دیدی که نمیشه داستانو به همه تعمیم داد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید

چون اینجور دخترا نشونه هارو بلدن میفهمن یه پسر به درد بخوره یا باید بندازن بره بعدم بلدن چطور رفتار کنن اون ساده ها چون اولین پسر میاد تو زندگیشون و عشق کورشون میکنه نشونه هارو نمیبینن و تحمل میکنن 

استدلال از این منطقی تر؟😐

مهم اینه خوشبختی و تو چی ببینی ظاهر همه میتونن تو ظاهر خوشبخت باشن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️