2777
2789
عنوان

سزگیجه شدید دارم از چی میتونه باشه

3308 بازدید | 80 پست

روزه میگیرم ولی گشنه نمیشم فقط سرم گیج میره البته از ۶صبح تا ۱۱شب سرکارم خسته هم میشم قبلا هم تایم کاریم همین بود  ولی قبلا اینطور  نمیشدم شیرینی اینا میخورم یعنی منظورم اینه فشارم نمیفته ولی همش سرگبجه دارم خوابمم کمه نمیدونم از اونه یا ویتامین بدنم کم شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۶ صبح تا ۱۱ شب سرکاری  چه کاریه...کی افطار میکنی پس  ..خرما بخور لااقل 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
معلمم تا ۲ظهر مدرسم بعدشم جای دیگه کار میکنم همون سرکار سرپا ی چیزی میخورم

احتمال خیلی زیاد فشار کاری باعث سرگیجه تون شده... و اینکه ماه مبارک رمضان هم هست فشار مضاعف بهتون اومده... برای بعد از افطارت از قبل یه ظرف کوچولو توت فرنگی تیکه تیکه کن نیم ساعت بعد از افطار شروع کن به خوردن این میوه ... تغذیه تو مراقبت کن تا ان شالله دائم بتونی از بدن نازنینت برای انجام کارهات استفاده کنی..‌

تایمی ک میری خونه حتما چند بطری کوچک آب بخور و خوب هم استراحت کن.. حتی اگر شد یه روز مرخصی بگیر تا ریکاوری بشی 

سلام اسی جان 

تاپیک پر بازدیدتو خوندم

این خانم که تعریف کردی مشخصه مشکلات روانی داره و عضو گروه خاصیه متاسفانه ممکنه با چند نفر بریزه سرتون یا اهداف شیطانی تری داشته باشه

هرگز هرگز باهاش تنها خونه یا جایی نرو

ایشون یه ویژگی در شما دیده که شمارو انتخاب کرده  و تایم کاری خودت و شوهرتو مطلعه شاید دیدی رفتن خونه و منتظر سر وقتت موندن ببین فرقه های خاص آدمای خاصو انتخاب میکنن این پولم داره از سردسته ش میگیره

حواستو جمع کن باید کم کم بگی خونتو عوض کردی طوری ک شک نکنه ازش دوری کنی کم کم

سلام عزیزم 

آخرین تاپیکت قفل کردی تا ص ۹ خوندم شارژ گوشیمم ۵ درصده پس زود میگم

دعای علقمه بخون شرش کم‌ شه ( مجربه صد در صد ) 

به مدت ۷ روز : زیارت عاشورا و علقمه ( و در صورت تمایل بعد از علقمه ؛ دعای معراج بخون ) 

اول زیارت عاشورا 《 یا با صد لعن و صد سلام ؛ در صورت ضیق وقت ۱ لعن به نیت صد مرتبه ۱ سلام به نیت صد سلام 》 : { و بعد اگه پریود نیستی ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین ع " مثل نماز صبحه فقط نیتش فرق میکنه : ۲ رکعت نماز زیارت حضرت حسین علیه السلام میخوانم‌ قربه الی الله : نمازش واجب نیست این هفته رو پریود هم بودی بدون نماز بخون } و بعد بلافاصله دعای علقمه { در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی بگو خدایا شر فلانی را دور کن‌ } و بعد بقیه ی دعای علقمه رو بخون‌ { از وأكفني تا آخر دعای علقمه } و بعد در صورت تمایل دعای معراج ===== روزی یکبار به مدت ۷ روز .

در صورت تمایل : از هفته ی دوم تا برای همیشه فقط علقمه ی خالی بخون ( در صورت تمایل بعدش دعای معراج بخون ) 

علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد {{{ جن و انس بد }}} از شما دور بشن ،،،،، دعای معراجم خیلی ثواب داره و ترجمشو ببیبنی شبیه علقمه س : معراج هم ثواب ۴۰ تا حج اصلی ۱۰۰۰ تا حج عمره ۱۰۰۰ تا ختم قرآن و غیره داره پس خیلی خیلی عالیه 

میشه از هفته ی دوم تا برای همیشه ( همون زیارت عاشورا و علقمه و معراج خوند حالا در صورت ناتوانی یا ضیق وقت فقط علقمه ی خالی 《 و در صورت تمایل بعدش معراج 》 ) 

💜💜💜 فقط اولین روزی که میخوای بخونی روز پنجشنبه و یا یکشنبه باشه [ شب پنجشنبه یا شب یکشنبه هم میشه ] 

{ نکته ی اصلی : که اون اولین روز نباید روز نحس باشه از روز دوم تا برای همیشه مهم نیست روز نحس باشه .

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ،،،،، روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری : مثلا اگه ماه قمری ۲۹ روزه [[ ۲۷ ؛ ۲۸ ؛ ۲۹ : نحوست از شب ۲۷ ام شروع میشه ]].... اگه ماه قمری ۳۰ روزه [[ ۲۸ ؛ ۲۹ ؛ ۳۰ : نحوست از شب ۲۸ ام شروع میشه ]] ( شدت نحوست روزهای محاقِ ماه از ایام قمر در عقرب هم بیشتره ) ،،،،، روز کسوف و یا خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

ایام قمر در عقرب که ۲ فروردین سپری شد 

روز محاقِ ماه هم از جمعه ( پس فردا شروع میشه ) 

از مثلا میگم شب پنجشنبه یا صبح پنجشنبه شروع کن