2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت همش نفوس بد میزنن

314 بازدید | 43 پست

میخواستم سوییت از جاباما جاجیگا و...اجاره کنم تاپیک زدم نظر بپرسم چون تجربه نداشتم 

همه گفتن ن خطرناکه ابدا این کارو نکن وفلان 

دختر مجرد 22ساله ام میخوام عیدو به جای ساکت درس بخونم 

وقتی درو قفل کنم کلید رو در باشه چ خطری تهدیدم میکنه؟

اگه واقعا از نظر جانی امنیت نداره بگید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برو هتل خدایی نکرده جای بد گیرت بیاد خطرناکه 

البته خودمون یه بار ویلا اجاره کردیم خوب بود ولی خب ما خانواده بودیم خیالمون راحت بود مرد همراهمونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

تنها ک‌ خوب نیس واقعا ی جای ناشناس بری

میخای درس بخونی اطراف خودتون ی جای نزدیک کوهستانی جایی اجاره کن ده روز حداقل بار اول با بزرگتر برو

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید

هتل از لحاظ امنیت بهتره

چرا هتل نمیگیری

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

خطری نداره اما احتیاط کن به نظرم اونقدرامم ...نیس

و جاباما اینا هم معتبره و اطلاعاتی که از میزبان میگیرن کافیه ی بار دست از پا خطا کنن بهتون اطلاعت طرف رو میدن همینجوری الکی نیس که

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍