2777
2789
عنوان

آشپزی خونه مادرشوهر بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 60 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین اول بگم که مهمون زیاد دارن اما دختر داره ماشالله خودش و پسرهای دیگه هم هستن کمک بدن ! من کلا خو ...

منم هرگز اشپزی نکردم حساسن به کم و زیاد و فکن مو بیفته یا شفته شه ادم خجالت میکشه

من اصلا اونجا نموندم کلا دوبار رفتم ناهار و رفتم خونه بعدم عروسی 

ولی بعد ازدواج برای شب یلدا شون کیک هندونه درست کردم برای پدر شوهرمم ردولوت و کوکی 🫠

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
منم هرگز اشپزی نکردم حساسن به کم و زیاد و فکن مو بیفته یا شفته شه ادم خجالت میکشه

دقیقا من کلا آشپزیم با مادرشوهرم فرق داره ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اره اشپزی میکردم تو عقد الانم میکنم ..‌ سمت ما عروس صاحب خونه هست با جاریها و خواهر شوهرا همگی باهم کارا رو میکنن تقسیم عادلانه ک کسی اذیت نشه .. یکی جمع میکنه یکی جارو یکی ظرف یکی غذا .. خونه بابامم همینطوره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

7 ساله ازدواج کردم کلا یبار شهرستان براشون غذا پختم😁

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بیشتر ببینید

۱۹ سالم بود اونموقع ها 

بله خونشون میرفتم آشپزی هم میکردم کنار مادرشوهرم 

خواهرشوهرام اگه بودن هم خیلی کار میکردن و کمک بودن 

یادش بخیر اون روزا 

پدرشوهرم زنده بود و دسپختمو دوست داشت و میگفت دتر ته دست درد نکنه شه دتر دوووور 😔😔😔

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

تنهایی همه کار ها رو به عهده نگیر مثلا از خواهر شوهرت کمک بگیر یه جوری که مثلا خیلی از کار ها رو بنداز سر بقیه ولی تو آخر یه جوری رفتار کن انگار همه چی رو خودت پختی 

نمیگما کلا بنداز سر بقیه

درحد ظرف شستن و جارو کردن

و تمیزکاری سطحی

غذا چندباری بیشتر نپختم

اخه درس نیس خانوم خونه باشه من غذا بپزم؟

من تو پختن کمک میدادم

تو انگار خونه خودته داری همه کار میکنی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

من پونزده ساله عروسشون هستم 

فقط یکی دوبار اونم در حد میگو و پیتزا و ساندویچ بوده اونم من حکم سر آشپز داشتم همه کمک کردن تفننی بوده مثلا 

تازه من عروس راه دورم هر بار میریم یک هفته هستیم 

اصلا تا امروز در یخچال رو هم باز نکردم

فقط ظرف می‌شورم اونم نوبتی یعنی خواهر های همسرم و بقیه هم میشورن 

اینقدر که صمیمیت محترمانه و آداب معاشرت و خوش رویی و آرامش مهمه و توقع می‌ره از عروس ، کار کردنش مهم نیست