2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 25 پست
حق با شوهرته...مامانتم زیادی بزرگش کرده تو ی ادم عاقل و بالغی ب کسی چه کجا بری نری عادتشون نده هرچی ...

من از بچگی ام‌همین بودم، تو تمام عمرم هرچی مامانم میگفت انجام‌ دادم تا همین الان. یه بار نشده یه چیزی بگه، گوش نکنم، ولی همیشه من بد و دروغ گو ام، اگه بگم‌حالم بده نمیتونم بیام، میگه تو دروغ گویی. الکی میگی، ولی برای خواهرم کاملا برعکسه  

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
من از بچگی ام‌همین بودم، تو تمام عمرم هرچی مامانم میگفت انجام‌ دادم تا همین الان. یه بار نشده یه چیز ...

منم همین بودم دلسوز و ساده ولی عوض شدم چون خیلی سوارم شدن گرگ شدم بخصوص همین خانوادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فامیلای ما انقدر بدی کردن و علنی سردن باهام ک نمیرم اصلا بعد مامانم گلایه چرا نمیری خونه داییت خب من ...

والا منم از بچگی ، همیشه باید خاله هام و دایی‌ام تو اولویت بودن، هیچ وقت یادم نمیره داداشم ۵ سالش بود به داییم یه فوحش بد داده بود مامانم گرفت جوری زدش که منو خواهرمم گریه کردیم، 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
منم همین بودم دلسوز و ساده ولی عوض شدم چون خیلی سوارم شدن گرگ شدم بخصوص همین خانوادم

خوشبحالت، کاش‌منم‌ عوض بشم، من دارم ارشد میگیرم، ازدواج کردم و تو زندگیم موفق بودم، تو کار تو درس همه جا ... اما مامانم همیشه میگفت قربون فلان همکلاسیت بری، (حالا همکلاسیم یه آدم داغون و پرو که یا صد تا پسر دوست بود و هزار تا کار کرد) الانم که ازدواج کردم مدااام میگه دختر فلانی همیشه پیش مامانشه، تو شوهر ذلیلی تو بی عرضه ای شوهرت ازت سواستفاده میکنه، حالا من هفته ای ۴ بارو اونجام،  اما خواهرم هفته ای یا بار میاد ، ولی با مامانم خوشن و بگو بخند و تازه غر ام‌میزنه

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
ببین عزیزم یادبگیرند هم بامامانت قاطع باش هم باشوهرت . برا دل خودت زندگی کن فقط

من از بچگی یاد گرفتم‌ واسه یه لباس ساده ام‌یا با خاله اینا برم یا مامانم‌هرچی میخواستم بخرم عکسشو میفرستاد واسه خاله هام‌ تا تایید کنن، 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
من کاری به این چیزا ندارم ولی هیچ وقت از خودتتت بخاطر هیچکس نزننننن

میدونی وقتی از بچگی همیشه تو اونی باشی که باید احترام بزاری و کار کنی و گوش کنی، دیگه تو بیست و خورده ای سالگی سخته مستقل باشی 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
میدونی وقتی از بچگی همیشه تو اونی باشی که باید احترام بزاری و کار کنی و گوش کنی، دیگه تو بیست و خورد ...

هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست کم کم شروع کن

ما همه مهمانیم و‌باید از مهمانی لذت ببریم

هیچ