2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت همش نفوس بد میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 43 پست
باز کردن قفل کار سختی نیست

چطور یعنی من فکر میکردم اگه کلید روی درقفل باشه فقط باید درو شکوند اینطور نیست؟ 

البته من شبو ک بیدار میمونم ولی چرا کسی ک چندساله تو یه سایت معتبر خونه اجاره میزارع باید بیاد بالاسر من

مسافرخونه بنظرم امن ترهقیمتش از ویلا هم کمترهسروصدا هم نداره اونقد

جدن سروصدا نداره نرفتم تاحالا دقیق نمیدونم ولی مثلا

قیمت مناسبت تو خیابون شلوغ میشناسم چندتا ک حتی پنجره هاش دو جداره نیست اتاقیم ندارن بری درو ببندی نشنوی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونی دلیلش چیه؟سنت زیاد نیست تجربه هایی هم که داری زیاد نیست در نتیجه با آدم های محدود هم ارتباط د ...

گفتم به خانوادم از سایت معتبر اجاره کردم درو قفل کردم کلیدم گذاشتم روش بابام فقط یکبار برام غذا آورد رفت و فکر می‌کنه امنه

برو هتل . خونه مادربزرگی خواهری کسی . کتابخونه اب جایی. سوئیت خیلی خطرناکه خیلی

چرا تاکید میکنید خیلی 

چیزی شنیدید یا تجربه ای داشتید خواهش میکنم بگید 

از نظر خودم ک درو قفل کردم نشستم خطری نیست شایدم من اشتباه میکنم

من تجربه و اطلاعات کافی ندارم چطور منظورتون چیه میشه بیشتر توضیح بدید تا پشیمون نشم

نمیدونم راستش 

ولی خب اگر کسی بخواد بیاد داخل میاد 

مثلا در رو بشگونه 🤔

از پنجره ایی جایی 

بستگی به نوع ساختمونش داره 

درب ضد سرقته ؟

درکل حالا که اینکار رو کردی فکر و تمرکزت رو بزار رو درست 

هر روز چهار قل و آیت الکرسی بخون خیلی آروم میشی  

نزار بفهمه کسی تنهایی

اگر برای کل تایم عید گرفتی میتونی یه شب هایی پدر و مادرت یا برادرت بیان پیشت بخوابن 

ولی در کل شجاعی 

چرا تاکید میکنید خیلی چیزی شنیدید یا تجربه ای داشتید خواهش میکنم بگید از نظر خودم ک درو قفل کردم نشس ...

ما یبار با همسرم یه سوئیت گرفتیم بعد یساعت یه صدای بدو بدویی رو پشت بوم اومد پشت بندش از لبه پنجره خون میچکید پایین . همون نصفه شبی جمع کردیم برگشتیم . یه سری بی شرف تو سوئیتشون دوربین کار میزارن برا اخاذی و سواستفاده 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما ده سال مستاجر بودین؟

کلا تنها زندگی میکردم بله مستاجر بودم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید