2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت همش نفوس بد میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسافرخونه بنظرم امن تره

قیمتش از ویلا هم کمتره

سروصدا هم نداره اونقد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

چ شجاعتی اونوقت من میترسم تنهایی بمونم تو خونه باید یکی پیشم باشه شبا😂

بنظر من این کارو نکن با خانوادت برو آدما عوض شدن دیگ بخاطر پول هر کار میکنن

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

نمیدونم چرا میگن خطرناکه اونم ثبت میشه میدونن کجا هستی مگه الکیه بعدشم تک و تنها نیستی که ممکنه چندین کلبه و سوییت یه جا باشه با فاصله 

مثلا بخواد اتفاقی بیوفته دور از جون از یه مرد میترسن مگه ؟

ولی خب بازم نگرانی هتل بهتره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
نمیدونم چرا میگن خطرناکه اونم ثبت میشه میدونن کجا هستی مگه الکیه بعدشم تک و تنها نیستی که ممکنه چندی ...

ثبت شدن مگه مهمه 

جلو ملت زدن دانشجو کشتن جدیدا دم خوابگاه ها امنیت نیست حالا چ برسه سوئیت و دختر تنها .

این حماقته ببخشید نه شجاعت 

لطفا لایک نکنید .سپاس

میدونی دلیلش چیه؟

سنت زیاد نیست 

تجربه هایی هم که داری زیاد نیست 

در نتیجه با آدم های محدود هم ارتباط داشتی 

ولی اینجا همه جور آدم به همه سنی و همه جور تجربه ایی هست 

آدم های بیشتری دور و برشون بوده که ازشون شنیدن و یا دیدن چه اتفاق هایی براشون افتاده 

یه دیالوگ بود قاضی میگفت هر چیزی ، هررررچیزی که از خلاف تو ذهن شما میاد تو دنیای واقعی امکان اتفاق افتادنش هست 

دختر پر دل و جرئتی هستی 

ولی شرط عقل احتیاطه 

خانوادت چیمیگن؟

اگه قم یا مشهدی هتلای نزدیک حرم بنظرم امنیتشون خوبه 

اون هتلایی که خانواده ها میان و میرن 

یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه 

ثبت شدن مگه مهمه جلو ملت زدن دانشجو کشتن جدیدا دم خوابگاه ها امنیت نیست حالا چ برسه سوئیت و دختر تنه ...

نمیدونم در کل بخواد اتفاقی بیوفته هر جایی ممکنه ربطی به شجاعت و حماقتم نداره 

من ده سال تنها زندگی کردم شکر خدا مشکلی نبود الان دیگه همه جا دوربین هست بازم خودش میدونه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
در قفل باشه چی

باز کردن قفل کار سختی نیست 

ریزه خواریمو نشستیم شب و روز سر خوانِ علی~ ما نخوردیم ز دست‌ِ احدی نان به ولله به جز نانِ علی~ ما که هستیم مسلمانِ علی~ تا ابد هرچه خلیفست به قربانِ علی💙.       الحمدلله علی نعمة اسلام❤️.             به یاد کودکان غزه🇵🇸

بیشتر ببینید