2777
2789
عنوان

آشپزی خونه مادرشوهر بیاین

777 بازدید | 60 پست

سلام شما اشپزی میکردین؟سنتون زمانی ک عقد بودین هم بگین

دیروز واسه افطار من اشپزی کردم قیمه بادمجان درست کردم

امروزو داشتن میگفتن چی برا افطار درست کنیم ک این حرفا من بلند نشدم خاهرشوهرم داره درست میکنه عدس پلو

ب خاطری مهمون زیاد براشون میاد باید چند روزی بمونم واسه پذیرایی اینو گفتم ک نگین نمون و چرا موندی

من الان بااینکه بچه دارمم مهموناشون گردن منه حتی ۳روزبعدسقطم وایستادم پای گازکه سخت نگیر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین اول بگم که مهمون زیاد دارن اما دختر داره ماشالله خودش و پسرهای دیگه هم هستن کمک بدن ! 

من کلا خونه مادرشوهرم یکبار آشپزی کردم ۲۱ سال بود و اونم چون خودش نبود گرسنمون بود !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من الان بااینکه بچه دارمم مهموناشون گردن منه حتی ۳روزبعدسقطم وایستادم پای گازکه سخت نگیر

میترسم منم بعدا همینجور بشم اخه دوس ندارم بعد عروسی زیاد کارکنم الان عقدم خونشونم انجام میدم بعد عروسی با بچه سخته

میترسم منم بعدا همینجور بشم اخه دوس ندارم بعد عروسی زیاد کارکنم الان عقدم خونشونم انجام میدم بعد عرو ...

بستگی به اون خانواده داره که قطعا بعدبچه انتظارات کمترمیشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

ببین اول بگم که مهمون زیاد دارن اما دختر داره ماشالله خودش و پسرهای دیگه هم هستن کمک بدن ! من کلا خو ...

اها من الان ۲۱ سالمه اشپزی جارو شستن ظرف پختن شیرینی شستن مرغ و گوشت و اینا انجام میدم 

فقط خاهرشوهرم استانه دانشگاهه دیر ب دیر میاد من بیشتر خونه مادرشوهرمم و تک عروس نمیدونم چکارکنم ک عادت نکنن بعدا هم زیاد ازم توقع داشته باشن

اها من الان ۲۱ سالمه اشپزی جارو شستن ظرف پختن شیرینی شستن مرغ و گوشت و اینا انجام میدم فقط خاهرشوهرم ...

تو الان داری رسمااااا همه کار میکنی؟ 

مگه مادرشوهرت ناتوانه یا نمبتونه کارهاشو انجام بده؟ 

بعدم عقدی ، چرا اینقدر خونشونی؟؟ هفته ای یکبار ، دوبار یک وعده برو ، بخور بیا! تا حد توان اونجا کمک بده توی همون موقعا!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حالاخدایی خانواده خوبین.الان زشت نیست یروز در میون افطاری درست میکنم؟

نه 

چرااینکارکردی؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
کدوم کار؟

بعدسقط شروع کردی بکار؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید