2777
2789
عنوان

ازدواج کردم که مستقل باشم بدتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 79 پست
چه بهونه ای بیارم؟

بگو گلودرد دارم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی باید بزرگ بشی 

یعنی چی مامانم منو میکشه؟

ی بار دیگه بی احترامی کرد کاملا جدی جوابشو میدی

اگرم کسی اعتراض کرد رابطه تو کلا قطع کن باهاشون چهارروز دیگ بچه ت بزرگ میشه ب اونم بی احترامی میکنه

شوهز داریبچه داریهنوز ب ننت جواب پس میدی؟!فردا دست شوهر و بچتو بگیر برین خیابون بگردین هرچقدرم زنگ ز ...

خودشو میزنه به ناراحتی 

عالم و آدم بسیج میکنه بهم زنگ بزنن نمیدونی چیکارا میکنه

با این سن نمیشه برخورد کرد به نظرم نادیدش بگیر اصلا و بچت رو اصلا باهاش تنها نزاز مشخصه پرست تربیت ن ...

اصلا نمیذاریم بچه ام طرفشم بره ، شوهرم حتی نگاهشم نمیکنه

وای چه حوصله ای اصلا از شلوغی خوشم نمیاد اونم هرشب

💔💔مرگ برآن دورها گفتیم و دزد در خانه بود💔💔🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

من واقعا حوصله بچه بی ادبو ندارم جوری زهره چشم میگیرم دیگ طرف منم نیاد بچه عزیزه تربیتش عزیز تر

خیلی اشتباه کردی گذاشتی ب همسرت چیزی بگه تهش با همسرت قراره بمونی ن پسرخاله و...

مستقل نیستم که نمیتونم تصمیم بگیرم با هر کسی رفت و آمد نکنم مامانم باید واسم تصمیم بگیره

مگه شوهرنداری ؟ اون باید تصمیم بگیره که با چه ادمی معاشرت کنین اگه خوبه ک خوبه  خوب نیست هم که نه نرید

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید
اسی باید بزرگ بشی یعنی چی مامانم منو میکشه؟ی بار دیگه بی احترامی کرد کاملا جدی جوابشو میدیاگرم کسی ا ...

از خدامه قطع کنم ولی اینا زنجیروار بهم وصلن با اینا قطع کنم باید کل فامیل بذارم کنار چون همه جا هستن

خودشو میزنه به ناراحتی عالم و آدم بسیج میکنه بهم زنگ بزنن نمیدونی چیکارا میکنه

خب بزنه

تو الان خانم یه خونه ای

شوهرت باید مهم تر باشه

چون مادرت هم شوهر خودشو داره

آخر خودت و شوهرت میمونی

محض یه ناراحتی بی مورد مادرت حاضری تو حمع به شوهرت و بچت توهین شه؟!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

نرو دختر به هیچ وجه نرو، مادرت نمیتونه به خواهرش بگه چرا به دوماد من بی احترامی میکنه بچه نخاله ات؟ حداقل الان دیگه بزرگ شو و نرو این بچه و شوهرت هستن که واست می مونن نه فک و فامیل اونم از نوع مادری