2777
2789
عنوان

زبان تلخ مادرشوهر

391 بازدید | 31 پست

اول از همه بگم که بدجور داغونم بخداحقم نیست. مادرشوهر من با وجودیکه جز احترلم چیزی از من ندیده بیفکر حرف میزنه و ناراحتم میکنه.من شاغلم و تحصیلکرده شوهرم دیپلمه و از ازدواج قبلش یه دختر داره که دانشجوی پرستاریه وبامادرش زندگی میکنه. مادرشوهر اصرار دارههروقت این میاد خونشون منم باشم ولی این دختر همه جوره به من بی توجهی و بی احترامی میکنه. دیروز مادرشوهر منو زیر سوال میبرد که چرا جلوی پاش بلند نمیشی چرابغلش نمیکنی؟ من قبلا بلندمیشدم ولی اون دختر حتی به من دست نمیده.... نمیدونم اینا پیش خودشون چه فکری کردن. کاملا مشخصه منو غریبه میدونن و اون دختر با همه بی ادبی همخون خودشونه.درحالیکه بارها شوهرم پول نفقه اینو از من قرض میکنه. گاهی حس میکنم مادرشوهرم چون از خواهرشوهرا مدرک تحصیلی بالاتری دارم ناراحته. من مادر ندارم و بهم ثابت شد این آدم فقط مادر دختراشه. تصمیم دارم دیگه جواب تلفنشو ندم و رابطه را خیلی کم کنم. خلاصه که اگر بخوام از دلخونیام بگم زیاده ولی دیگه نمیخوام شوهرمو با غر زدن ناراحت کنم چون حتی وقتی ازم دفاع میکنه صدای مادرش بلندتره و فایده ای نداره. چکارکنم با اینا؟ چطور راحت شم از دستشون

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هربار میبینمشون جوری آزارم میدن که تا چندوقت عصبیم من دارم به قطع رابطه یا حتی طلاق فکرمیکنم

نههه طلاق چرا وقتی شوهرت ادم خوبیه ازت دفاع میکنه ، ببین رفت و امدتو کم کن دیدی نشد توام جوابشو بده کم نیار 

از کی تا حالا بزرگتر جلو پای کوچکتر بلند شده؟اونم دختری به این بیشعوری.خودتو دست بالا بگیر براشون خی ...

بخدا دلم از زبون تلخش خونه دیروز میگفت اون بچه است بچه تو باید کوتاه بیای!!!!۲۰سالشه هنوز بچس؟

هربار میبینمشون جوری آزارم میدن که تا چندوقت عصبیم من دارم به قطع رابطه یا حتی طلاق فکرمیکنم

نه چرا طلاق میخای خوشحالش کنی پیری خانومو

شوهرت ازت دفاع میکنه 

اونو به ارزوش نرسونش

شما برا آرامش خودت نباید باهمچین ادمی ازدواج میکردی ینی من بودم حاضر بودم تنها زندگی کنم ولی شوهر نک ...

گاهی پشیمون میشم ولی دیگه چون خانواده ای ندارم جدایی برام سخته 

خب اون دختر حق داره شما رو تحویل نگیره چون جای مادرشو گرفتید ولی کار مادرشوهرت اشتباهه نباید اصرار کنه شما باشید چون اذیت میشید واقعا بهتره یکم به حرفش گوش ندید و وقتی دختره میاد بهونه بیارید و نرید

بخدا دلم از زبون تلخش خونه دیروز میگفت اون بچه است بچه تو باید کوتاه بیای!!!!۲۰سالشه هنوز بچس؟

نخیر اصلاً کوتاه نیا چون هارتر میشن.

در جواب مادرشوهر هم چیزی نگو ولی کار خودتو بکن.

حرف زیادی زدن، بگو اون دختر درست تربیت نشده

نههه طلاق چرا وقتی شوهرت ادم خوبیه ازت دفاع میکنه ، ببین رفت و امدتو کم کن دیدی نشد توام جوابشو بده ...

خوبه ولی نمیتونه سر مادرش داد بزنه برعکس تو هر بحثی مادرش صداشو بلندمیکنه صدای شوهرم گم میشه تو داد و بیداد اون زن