2777
2789
عنوان

ماجرای دعوای دیشب منو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 61 پست
می‌دونی فوبیا چیه؟ یه سریا فوبیا دارن ربطی به بزرگسالی نداره شب که تنها باشن هزار تا فکر و خیال می‌ک ...

ولمون کن بابا

فوبیااا

با پیام دادن ی نفر نترسه؟

چ فرقی داره در هر صورت تنهاست

یکم بزرگ شین تروخدا

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
اره یادمه....من دوسش دارم ولی اینطوری برام ارزش قایل شد....حالم خرابه

خودتو اصلا آویزون نشون نده پیام داده زنگ نزن ببین خودش کی ازش خبر میشهاکه هی بهش پیام بدی فکر می‌کنه این رابطه هیچوقت تموم نمیشه چون تو همیشه اونی هستی که میری منت کشی 

Only Love Can Hurt Like This

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره یادمه....من دوسش دارم ولی اینطوری برام ارزش قایل شد....حالم خرابه

دوست داشتن یک طرفه به چه دردمیخوره اسی وقتی قراربشنوی ک من ازتوحس خوبی نمیگرم ازجمله های بی ادبی استفاده کنه خوب ب چه دردی میخورع اسی همچین ادم ک شعورنداره بگه عیب نداره حالاامشبوبیداربمونم

قطعاً حقت بوده بچه ای دیگه رفتار درست و حرف زدن درست و بلد نیستی (مثل کامنتت تو تاپیک اون خانم باردار)

که گفتی " وظیفته چه بسا هر ساعت تمکین کنی"

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ن دو شب بود...

اهان خب اونم گناه داشته.سعی کن بجااینکه اونو بزور بیدارنگه داری،برو اینستا،کتاب بخون.زیاد بهش وابسته نباش.من تاجایی که میدونم مردااز زنی که خیلی وابسته باشه خوششون نمیاد

من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم.کم کم داره میشه ۱سال.دیدنش حتی از راه دور ،حتی دیدن سایه ش و اینکه بدونم از مسیری که میرم،رد میشه،حالم رو خوب میکنه.هرروز دعا میکنم ببینمش،شده در حد یه احوالپرسی ساده م باشه به همین قانع م.هرروز با شوق دیدنش بیدار میشم اماده میشم و میرم سرکار به امید اینکه چند ثانیه م شده ببینمش فقط.اما همیشه ی خدانگرانم،نگران اینکه  ازدواج کنه،اینکه اصلا من تو مخیله ش نگنجم،نگران اینکه یه درصدم بهم فکر نکنه.این امیدو ناامیدی داره خیلی اذیت م میکنه.امیدوارم یه روزی برسه بیام اینجا و بگم اونیکه میخاستم شد،خواهش میکنم،برام خیلی دعا کنین این دیگه تنهاچیزیه که از خدا و ازاین دنیا میخام.بماند به یادگار۲۰دیماه۱۴۰۳

بیشتر ببینید
نمیدونم همین که بیدار نگهش داشتم

اصلا عذرخواهی نکن .ولی سعی کن رو خودت کار کنی 

من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم.کم کم داره میشه ۱سال.دیدنش حتی از راه دور ،حتی دیدن سایه ش و اینکه بدونم از مسیری که میرم،رد میشه،حالم رو خوب میکنه.هرروز دعا میکنم ببینمش،شده در حد یه احوالپرسی ساده م باشه به همین قانع م.هرروز با شوق دیدنش بیدار میشم اماده میشم و میرم سرکار به امید اینکه چند ثانیه م شده ببینمش فقط.اما همیشه ی خدانگرانم،نگران اینکه  ازدواج کنه،اینکه اصلا من تو مخیله ش نگنجم،نگران اینکه یه درصدم بهم فکر نکنه.این امیدو ناامیدی داره خیلی اذیت م میکنه.امیدوارم یه روزی برسه بیام اینجا و بگم اونیکه میخاستم شد،خواهش میکنم،برام خیلی دعا کنین این دیگه تنهاچیزیه که از خدا و ازاین دنیا میخام.بماند به یادگار۲۰دیماه۱۴۰۳

بیشتر ببینید

درسته نباید بیدارش میکردی ولی حرفای اون هم خیلی بد بوده دیگه بهش نه زنگ بزن نه پیام بده اون باید عذر خواهی کنه بی هیچ وجه پیام ندی ها بزار قدرتو بدونه

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️