2777
2789
عنوان

ازدواج کردم که مستقل باشم بدتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 79 پست

استارتر بگو سرما خوردین خودتو شوهرت،بعد که مهمونی گذشت بگو من حایی که بهم بی احترامی بشه نمیام،اگرم بخوای اصرار کنی به خالم میگم بخاطر بچت نمیام،باور من یه بار که حدی بگی‌میفهمه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مگه شوهرنداری ؟ اون باید تصمیم بگیره که با چه ادمی معاشرت کنین اگه خوبه ک خوبه خوب نیست هم که نه نر ...

شوهرم خیلی به بابای این احترام میذاره الان میدونم میگه زشته به خاطر باباش بریم ولی امشب باباش هم با من خداحافظی نکرد مشخص بود اونم از من خوشش نمیاد چون پسره خیلی پشت سر هر کی بدش بیاد حرف میزنه

شوهز داریبچه داریهنوز ب ننت جواب پس میدی؟!فردا دست شوهر و بچتو بگیر برین خیابون بگردین هرچقدرم زنگ ز ...

من جاریم اینجوری بود. اننقد از چشم شوهرش افتاد .‌تازه اون اوضاعش بدتربود‌‌. برادرشوهرم میکف گاهی حس میکردم دارم با مادرزنم زندگی میکنم. 

parasoo1989@
استارتر بگو سرما خوردین خودتو شوهرت،بعد که مهمونی گذشت بگو من حایی که بهم بی احترامی بشه نمیام،اگرم ...

آره میخوام بگم مریض شدیم چون باردار هم داریم تو فامیل میگم به خاطر اون نمیایم

فردا نرین گوشیت رو هم خاموش کن نتونن تماس بگیرن اصلا هم لازم نیست به مامانت بگی میرین یا نه همون موقع افطار میبینن نرفتین 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مستقل نیستم که نمیتونم تصمیم بگیرم با هر کسی رفت و آمد نکنم مامانم باید واسم تصمیم بگیره

وا عزیزم خیلی محترمانه به مامانت بگو جای یکه احترامم نباشه نمیام اصلا زنگم زد برندار چرا انقدر ترسویی

اگه خانواده شوهر بود چی مجبور بودی تحمل کنی 

ولش کن بچه هست 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
فردا نرین گوشیت رو هم خاموش کن نتونن تماس بگیرن اصلا هم لازم نیست به مامانت بگی میرین یا نه همون موق ...

مامانم از صبح میاد خونه ما که با ما بره 

واسه همین میگم مستقل نیستم