2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلگرام خیلی سخت چنل هارو با گزارش میبنده 

البته چون ممبری نداره احتمال میدم ۱۰۰ الی۱۲۰ نفر

اما همتون دلیل گزارشتون یکی باید باشه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.               همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
اشعار فردوسی رو جعلی میدونه

ولش کن

من یکی از این چنلا دارم هزار مرتبه بدتر و وحشتناک تر در مورد تمامی پیامبران و ائمه اما حتی حوصلم نمی کشه ازش لفت بدم

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

اها ۱۱ کا ممبر داره

خب کارتون سخته:/ 

تلگرام بیشتر محتوای پورنوگرافی رو میینده

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.               همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
ولش کنمن یکی از این چنلا دارم هزار مرتبه بدتر و وحشتناک تر در مورد تمامی پیامبران و ائمه اما حتی حوص ...

حداقل اینستاش و چی ۹۶ هزار فالوور داره اینستا چطور چن نفر لازمه

علیه اخوندها متن میزاره اون چی

نمیدونم گلم

شما گزارش بزن و لفت بده 

بیشتر ببینید

نمیبنده چون تلگرام ایرانی نیست که اینکارا براش جرم باشه

و محتوایی که به مردم اسیب برسونه هم نمیذاره

از عقاید خودش میذاره

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱