2777
2789
عنوان

زبان تلخ مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست
گاهی پشیمون میشم ولی دیگه چون خانواده ای ندارم جدایی برام سخته

شما که شاغلی باید ی سرمایه جمع میکردی برا خودت 

تنها پول رفیق همیشگی آدمه 

شوهر نه تکیه گاهه نه قابل اعتماد 

یهویی خدایی نکرده مشکل پیش بیاد دیگ خرجی هم نمیدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اون دختر حق داره شما رو تحویل نگیره چون جای مادرشو گرفتید ولی کار مادرشوهرت اشتباهه نباید اصرار ک ...

مادرش خودش  طلاق گرفته و تا حالا دوبار ازدواج کرده من چطوری جاشو گرفتم

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
خوبه ولی نمیتونه سر مادرش داد بزنه برعکس تو هر بحثی مادرش صداشو بلندمیکنه صدای شوهرم گم میشه تو داد ...

نه بابا براچی داد بزنه اخه ، اتفاقا هرکی تو بحث بیشتر دادوبیداد کنه مقصرتره ، مادرشوهرت خیلی بی فرهنگه که اینجوری رفتار میکنه 

بخدا دلم از زبون تلخش خونه دیروز میگفت اون بچه است بچه تو باید کوتاه بیای!!!!۲۰سالشه هنوز بچس؟

من فکر کردم دخارش ۴ ۵ سالشه

اخه به این نره خر میگه بچه😒😑

اسی خودت دختر بودی؟؟

شما که شاغلی باید ی سرمایه جمع میکردی برا خودت تنها پول رفیق همیشگی آدمه شوهر نه تکیه گاهه نه قابل ا ...

خونه دارم مشکلم بیشتر بی کسیه. مثلا زن سابق شوهرم مرتب ازدواج میکنه و طلاق میگیره ولی برادراش پشتش وایسادن. برادر من حق ارثمو هم بزور داد  و زنش بخاطر همین سرخاک مامانم داداشمو وادار کرد بهم توهین کنه . حمایت پیشکش

من فکر کردم دخارش ۴ ۵ سالشهاخه به این نره خر میگه بچه😒😑اسی خودت دختر بودی؟؟

آره ۲۰سالشه دانشجوست ولی رفتارش شبیه بچه هاست. مادرشم همینجوریه همش پیام توهین آمیز برای شوهرم میفرسته

خونه دارم مشکلم بیشتر بی کسیه. مثلا زن سابق شوهرم مرتب ازدواج میکنه و طلاق میگیره ولی برادراش پشتش و ...

میفهممت منم برادرم پشتم نیست یبار با همسرم مشکل داشتم خیلی آزارم داد خدا ازش نگذره 

حداقل از شوهرت بچه دار شو از تنهایی در بیای

نه بابا براچی داد بزنه اخه ، اتفاقا هرکی تو بحث بیشتر دادوبیداد کنه مقصرتره ، مادرشوهرت خیلی بی فرهن ...

درست میگی منظورم اینه که شوهرم از پس زبون مادرش برنمیاد اون یه حرف بی منطق را با داد و بیداد میگه شوهرم حرف منطقی را آروم میگه. در نتیجه صداش شنیده نمیشه و بقیه حق را به مادرش میدن چون جواب حرفاشو نمیشنون. کلا شگردش اینه

نخیر اصلاً کوتاه نیا چون هارتر میشن.در جواب مادرشوهر هم چیزی نگو ولی کار خودتو بکن.حرف زیادی زدن، بگ ...

دختر خودشم با یه مرد بچه دار ازدواج کرده که یه دختر ۸ساله خیلی مودب داره ولی مادرشوهرم همش از اون بچه ناراضیه حتی یه بار بخاطر اینکه اون بچه به خواهرشوهرم گفته بود "این" شاکی بود و فکر میکرد بی ادبه

خب دیگه همینو به خودش بگو.بچه ۸ ساله بی ادبه بعد دختر ۲۰ ساله بچه است؟

اگر صداشو بلند نکنه بذاره صدای منم به جایی برسه جوابشو میدم. متاسفانه شگردش همین صداشه