2777
2789
عنوان

ماجرای دعوای دیشب منو نامزدم

1368 بازدید | 61 پست

چند شب پیش ساعت2پیام دادم بهش بیدارش کردم از خواب کلی ناراحت شد ب رو خودش نیاورد

دیشب مامانم اینا رفته بودن مسجد

بابامم یک شب میومد

بهش گفتم من میترسم اگه میشه بیدار باش چت کنیم تا بابام بیاد 

ساعت یک شد و اینا بابام نیومد بعش گفتم تو بخاب من نمیترسم

بهم گفت تو اینقدر بیشعور و بی درکی نمیفهمی از صب سرکارم دوباره صب زود باید بیدار شم

دیگه نمیتونم با اخلاقت بسازم 

دیگه نمیخامت 

برو از زندگیم شکارتو نبینم رو گوشیم

میگفت همش مثل بچه هایی یکم ادم باش و فلان .....

الان چ پیامی بدم عذر خواهی کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تنهایی چه ترسی داره؟

خسته بودحق داشت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

وااا خب درسته سرکار میره و خستس،اما مگه قراره هرررشب بخاطرت بیداربمونه که اینحرفو زده؟!

من مدتهاست به یکی از همکارام علاقه دارم.کم کم داره میشه ۱سال.دیدنش حتی از راه دور ،حتی دیدن سایه ش و اینکه بدونم از مسیری که میرم،رد میشه،حالم رو خوب میکنه.هرروز دعا میکنم ببینمش،شده در حد یه احوالپرسی ساده م باشه به همین قانع م.هرروز با شوق دیدنش بیدار میشم اماده میشم و میرم سرکار به امید اینکه چند ثانیه م شده ببینمش فقط.اما همیشه ی خدانگرانم،نگران اینکه  ازدواج کنه،اینکه اصلا من تو مخیله ش نگنجم،نگران اینکه یه درصدم بهم فکر نکنه.این امیدو ناامیدی داره خیلی اذیت م میکنه.امیدوارم یه روزی برسه بیام اینجا و بگم اونیکه میخاستم شد،خواهش میکنم،برام خیلی دعا کنین این دیگه تنهاچیزیه که از خدا و ازاین دنیا میخام.بماند به یادگار۲۰دیماه۱۴۰۳

بیشتر ببینید

مردها از زن های چسب خوششون نمیاد

زن ها هم یه چیزی شنیدن فکر میکنن هر چی بیشتر ناز کنن یا بگن می‌ترسیم و بچگونه رفتار کنن مردها براشون غش میکنن

اگه شما از تنهایی میترسیدی خانوادت نباید تنهات میذاشتن

الانم دیگه معذرت خواهی نکن ولی رفتارتو عوض کن