2777
2789
عنوان

چرا هفت سین اشتباهه و جا کم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 116 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی نگفتیا اگر میگفتی جایزه داشتی

چی رو نگفتم ؟ توی سایر پستها جواب دادم . 

یادتون باشه گندم خوردنی نیست اگر بشه نان خوردنی میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چی رو نگفتم ؟ توی سایر پستها جواب دادم . یادتون باشه گندم خوردنی نیست اگر بشه نان خوردنی میشه .

نزن این حرف وگندم وبو میدن میخورن یا میریزن تو حلیم گندم یا سبز میکنن میشه جوانه گندم

در ضمن ۷ سین باید ۷ تا چیز باشه که خوراکی باشه ایرانی باشه وعربی نباشه ودوتا مورد دیگه که یادم نیست بزن فلسفه ی ۷ سین از زبان انوشه ومیگه غیر ممکنه بیشتر از ۷ تا سین وجود داشته باشه که این ۵تا خصلت وداشته باشه واگر بود بگید من جایزه میدم

پس ۷سین یعنی سرکه وسیر وسمنو سنجد وسبزه وسماق

شما هم اشتباهت رو بپذیر💚

نزن این حرف وگندم وبو میدن میخورن یا میریزن تو حلیم گندم یا سبز میکنن میشه جوانه گندمدر ضمن ۷ سین با ...

دوتای دیگیش هم یکی ریشه گیاهی داشته باشه و کلمه دو بخشی نباشه  . 

صحبت من اینه که شش مورد از سینهای هفت سین مستقیم قابل خوردن هستن ولی سبزه مستقیم قابل خوردن نیست باید کار روش بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از دست تو😂

جای سبزه میشه سه پستان گذاشت  . البته باید در نظر گرفت سه پستان از دو بخش سه و پستان تشکیل نشده و دو بخشی نیست . یک کلمه واحد هست . سیب زمینی دوبخشیه و دلالت بر سیبی داره که از زیر زمین بدست میاد و نمیتونه توی سفره هفت سین باشه .  ولی سه پستان اگر تفکیکش کنیم به سه و پستان  هیچ ربطی با میوه سه پستان  پیدا نمیکنه .