2777
2789
عنوان

پسرای نی نی سایت بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 105 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب مگه مزاحمتی برای کسی ایجاد کردیم ،چقد بهمون گیر میدین

دیگه اگه همه جا مردسالاریه ، اینجا زن سالاریه 😂 🎉

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

حضور پسرا اینجا از استخر زنونه هم بدتره

ربطی نداره

اینجا خانم هست که با اکانت مردونه میاد و حتی بالعکس 

اگر تازه واردی این جریان ها نمیدونی از قدیمی ها بپرس 

این کاربری دست 60 نفره 🥒 برای کار تو خونه برنامه کانکت یار از کافه بازار دانلود کن 🥒
چون درخواست نمیدن ؟ ببین اینجا خیلی تاپیک های خصوصی میزنن اونی که میاد پی این چیزا واقعا ...🤦🏼‍♀️

نه برادرخواست نگفتم ازچیزی که مطمئنم گفتم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

به زنت بگو من در میان خانوم ها مزاحمتی ایجاد نکردم براشون 🤣🤣

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ربطی ندارهاینجا خانم هست که با اکانت مردونه میاد و حتی بالعکس اگر تازه واردی این جریان ها نمیدونی از ...

خب چه ربطی داشت مادرمورد اونای که مرد هستن صحبت میکنیم با فیکا چیکار داریم

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

🫥😶😐😐😐😐 جبهه نیست هااااا سایت سوالات خصوصی خانوماسسسسس😐😐😐

تو چیز خصوصی ت. این سایت میبینی؟

وقتی همش از شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه برادرخواست نگفتم ازچیزی که مطمئنم گفتم

ایشالا خدا یه شوهر نی نی سایتی بده بهت😀😀😀

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ایشالا خدا یه شوهر نی نی سایتی بده بهت😀😀😀

شوهردارم 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

گل 

بیخیال 

زیاد جدی نگیر 

حق بده بهشون 

تو دنیا واقعی که همه می‌زنن تو سرشون 

اینجا مجازی هست کی به کیه دارن پادشاهی میکنن

این کاربری دست 60 نفره 🥒 برای کار تو خونه برنامه کانکت یار از کافه بازار دانلود کن 🥒