2777
2789
عنوان

به نظرتون معجزه میشه

451 بازدید | 41 پست

۳۶ سالمه یه عمر دعا به درگاه خدا کردم جوابم رونداد

الان تو شرایط سختی ام.مجرد سن بالای بیکار و مریض وسواس فکری ام

فقط معجزه میتونه مشکلاتم حل کنه

به نظرتون بعد سی و چند سال که خدا جوابم رو نداد الان امیدی هست که دعا کنم؟امید داشته باشم که معجزه میشه؟ 

میشه شما برام دعا کنید شاید خدا دعای خیر شما رو در حقم مستجاب کنه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام گلم

من تقریبا مشابه شمام  از لحاظ سنی ولی اصلا  ترسی ندارم

شما اول‌باید‌روانتو اروم کنی 

و مشکلات فکریتو  مرتفع

اینکه ‌وسواس دارید  میخوایید ازدواج کنید این  یه نوع درپوش گذاشتن‌رو یه‌مشکل

هیچ

هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشید عزیزم 

با امام زمان عهد ببند ،هر وقت گرفتار شدی بهش بگو

معجزه میشه،اگه خدابخواد همه چی ممکنه 

از بی بی ام البنین بخواه،خیلی مهربونه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
سلام گلممن تقریبا مشابه شمام از لحاظ سنی ولی اصلا ترسی ندارمشما اول‌باید‌روانتو اروم کنی و مشکلات ...

دوست دارم اول شفا بگیرم بعد ازدواج کنم اما خوب نشدم با دارو و دکتر رفتن 

هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشید عزیزم با امام زمان عهد ببند ،هر وقت گرفتار شدی بهش بگومعجزه میشه،اگه ...

کلی ازشون خواستم و دعا کردم نشد که نشد.شما دعا کن برام شاید نفس حق شما موثر بود

به خاطر وسواس فکری از کار اخراج شدم چون مغزم مریضه

خب پس اپل برو پیش روان پزشک وقتی درمان شدی دوبار برو دنبال کار 

شما الان خودت تو الویت هستی 

اصلن ازدواج برات واجب نیست 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
آخه بیکارهم هستم .تو این سن خواستگار خوب دیگه ندارم

اشکالي نداره سعي کنيد در رشته اي که علاقتون هست يه کاري رو پيدا کنيد يا اينکه يه دوره اي رو ببينيد و بعد در رابطه باهاش يه شغلي رو پيدا کنيد يا اينکه ادامه تحصيل بديد اينجوري هم اعتماد به نفس ميگيريد هم اينکه مهم ترين عاملي که مرد ها رو جذب ميکنه اصلا قيافه و سن نيست اعتماد به نفسه و کيس  هاي خوبي براتون پيدا ميشه

از زمانی که دوربین اختراع شده دیگه معجزه نشده

ایمان داشته باشید ،میشه 

بار ها برا من شده 

خدا خیلی بزرگه ،باهاش و با ائمه دوست شین ،همه مارا درست میشه،

یادآوری کنم اگر به مشهد نزدیکین یا میتونید برید،من هر وقت هرررر چیزی از امام رضا خواستم 80درصدشون درست شدن،اون 20درصد بع صلاح بود،جوری که چند مدت بعد گفتم خداروشکر که نشد،بخدا ائمه معجزه ان ،متوسل بشید

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید