2777
2789
عنوان

چرا هفت سین اشتباهه و جا کم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 116 پست
حالا اون قدر ها هم موضوع مهمی نیست 😊 من از دور خارج میشم تعداد کم شه😅😅

با هم میگیم و میخندیم ، اصل اینه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم من توضیح دادم .بخونید .سبزه که همان گندم هست کاملا درسته و جزو هفت سین هست

عزیزم تا زمانی که یک سین خوراکی هفتم رو پیدا نکم حرفتون رو ناچاراً می پذیرم ‌. 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به شدت داری مقاومت میکنی در حالیکه می‌دونی داری اشتباه می‌کنی

تا دلیل محکمه پسند ارائه نشه قبول نمیکنم . 

درود بر روحیه شما❤❤

فدات عزیزم . تنها کار مثبتی که توی این سایت میتونیم برای هم بکنیم آوردن یک لبخند روی لب همدیگه هست ❤️🙏

عزیزم سکه زمان قدیم پول با ارزشی بوده ،اما الان که بخصوص توی ایران خیلی خیلی بی ارزش ، چون سکه حتی گ ...

ممنون اتفاقا سگه رو گذاشتیم تو کاسه برنج 😍 ولی خب اسکناسم ک میگی لای قران توی سفره هفت سینم هست 

شما سبزه سفره هفت سین رو میخوری ؟

«نخوردن» الزاما به معنی «خوردنی نبودن» نیست. ما سمنو و سرکه ی هفت سین رو هم نمیخوریم. ولی چیزی از خوردنی بودنشون کم نمیکنه. سبزه رو هم اگر با بذر یک گیاه خوراکی درست کنی و تمیز و بهداشتی رشدش بدی که رنگ و بوش بد نشه میتونی بخوری. من خودم همیشه سبزه ی انواع گیاهان درست میکنم و توی سالاد و ساندویچ میریزم. نه فقط برای نوروز بلکه کل ایام سال یک یا دو نوع مایکروگرین که همون سبزه هست توی یخچال دارم.