2777
2789
عنوان

پسرای نی نی سایت بیاید

777 بازدید | 105 پست

من اگه یروزی بفهمم همسر آیندم یا دوسپرسم تو نی نی سایته با تفنگ اول خوشو میکشم بعد خودم شما جوابی دارید برای پارتنرتون ؟ 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خوب میکنی ولی خودتو نکش

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور ولی خودمو نمی‌کشم اونو میکشم😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
خوب میکنی ولی خودتو نکش

حالا به اونش فکر میکنم 😁🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اینجامردآدم حسابی کم نداره هاازماگفتن بود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

چه عیبی داره مثلا انقد جبهه میگیرید؟

🫥😶😐😐😐😐 جبهه نیست هااااا سایت سوالات خصوصی خانوماسسسسس😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حضور پسرا اینجا از استخر زنونه هم بدتره

وای آفرین 🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجامردآدم حسابی کم نداره هاازماگفتن بود

چون درخواست نمیدن ؟ ببین اینجا خیلی تاپیک های خصوصی میزنن اونی که میاد پی این چیزا واقعا ...🤦🏼‍♀️

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

اونایی که میگن چه اشکالی داره ایشالا خدا یه شوهر نی نی سایتی بهتون بده 😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40