2777
2789
عنوان

چرا هفت سین اشتباهه و جا کم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 116 پست
عزیزم چطور نیست؟! ریحون بکار بخور و انواع سبزیهای خوراکیگندم بکار بذار سبز بشه و ثمر بده بشه غذای ان ...

شما خیلی مهربون و مودب هستی ولی من چه کنم هیچکس سبزه سفره هفت سین رو نمیخوره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما خیلی مهربون و مودب هستی ولی من چه کنم هیچکس سبزه سفره هفت سین رو نمیخوره .

مرسـی عزیزم

سال بعد ریحون بکار بعد ما عادت داریم تا ۱۳ نگه میداریم بعدش میتونی برگشو بچینی و بخوری مثل سبزی خوردن😁 یا هرسبزی دیگه ک دوست داری تره، جعفری و... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بیشتر ببینید
فقط سکه نیستسیر سماق سرکه سنجد سیب سمنو سبزه یا همون سبزی

سبزی با سبزه سفره عید خیلی فرق میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سبزی با سبزه سفره عید خیلی فرق میکنه .

در واقع ۷ چیز خوردنیه .سبزه هم خوردنیه چون باهاش سمنو درست میکنن و همچنین  چون گندم هست و نشانه روزی هست . اما بعضیا میگن سبزی بوده چون سبزی رو مستقیماً به صورت خام می‌خورن ولی از نظر من همون گندمی هست که سبز می‌کنیم یعنی همون سبزه

مرسـی عزیزمسال بعد ریحون بکار بعد ما عادت داریم تا ۱۳ نگه میداریم بعدش میتونی برگشو بچینی و بخوری مث ...

فدای اون حرف زدنت که مهربونی ازش میباره .شاید سال بعد سفره هفت شین انداختیم . دنیا رو چه دیدی . 

منم همینو گفتم گلی🤗 بنظر من با برکت ترین عضو هفت سین همین سبزه س و فقط هم سبزه گندم به دلم میشینه

ععزیزم ببخشید اشتباهی ریپلای کردم خواستم جواب اون دوستی رو بدم که شما هم جواب مشترک من رو داده بودید🥰

چرا خوراک انسان نیست؟ گندمه دگ

چرا زور میگی 😂، دختر یک ساله رو میشه عروس کرد ؟ سبزه خیلی مونده تا گندم بشه .