2777
2789

پسر خالم

جلوی جمع مسخرم کرد 

دلم شکست

بغض کردم الان چشمام اشک جمع شده بزور جلوی خودمو میگیرم گریه ام نگیره از اون این انتظارو نداشتم هرکی بود اوکی بود ولی این نه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین جوابش بده ب جای بغض و اه و ناله 

هم این ک جواب دادی سبک میشی بعد از این ب بعد میدون ک احترامت نگه داره

سر چیزای الکی م بغض نکنید اه بکشید

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

عزیزم 💔 حبس بغض دور از جون آدمو مریض میکنه اگه امکانشو داری برو تو سرویس بهداشتی دو تا قطره اشک بری ...

اومدنی خونه ولی باز نمیتونم گریه کنم گریه ک میکنم معلوم میشه از قیافم گریه کردم باید ب همه جواب پس یدک

ولی بهش گفتم ناراحت شدم از رفتارش گفت همین ک گفتم از نگاهت فهمیدم نباید اینکارو میکردم بعد دختردایی و اون یکی پسر خالم و چند تا از همسن و سالامون بهش گفتن ازش عذرخواهی کن نکرد ولی 

الان بغض داره خفم میکنه

من‌اگه جات بودم یجوری سیلی میزدم ک بعده چند سال هم وقتی ب صورتش دست بزنه دردش بگیره..

نمیشد بزرگ های فامیل تو جمع بودن بعد اون سر سفره بود من اونور تر روی مبل نشسته بودم