2777
2789
عنوان

دختر طلاق گرفته ماهی 25 میلیون حقوق پدرش رو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 73 پست
این بیچاره طلاق گرفته پدرو مادرش فوت شده دیگه این پول مگه چیه شرایط کار واسه کسیکه طلاق گرفت سخته

شرایط کار واسه آدمای مطلقه اصلا بد نیست، چون موقع کار پیدا کردن فقط به این توجه میکنن که مجردی یا متاهل که مطلقه هم مجرد حساب میشه و اوکیه، مگر اینکه خودش بگه مطلقه هست و اینجوری بخوان ازش سو استفاده کنن

...
خدا نکنه واقعا ادم باید خودش رو جای اون شخص بندازه شاید اسی منظور بد نداشته فقط بد عنوان کرده ...مط ...

اصلا تو خالت درست هم عنوان کردنش درست نیست

اگه آدم حسرت یکیو میخوره باید خودشو کاملللل تو شرایط طرف بزاره 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا تو خالت درست هم عنوان کردنش درست نیستاگه آدم حسرت یکیو میخوره باید خودشو کاملللل تو شرایط طرف ب ...

اره گلم منم موافق کامنت شما بودم 💙💙

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی 

ولی خوب نیست دیگران رو به زبون و چشم بگیریم اونم مشکلات خودشو داره خیلی زشته مقایسه ،.‌..

بله درسته ایشونم زجر میکشه ک مقایسه میکنه خدا ب همه ب یه اندازه روزی نمیده ک بشر کوتاه بیاد 

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

این بیچاره طلاق گرفته پدرو مادرش فوت شده دیگه این پول مگه چیه شرایط کار واسه کسیکه طلاق گرفت سخته

عزیزم من با طلاقش کار ندارم ک من اون قسمتش رو میگم اسی نگفت تو خیابونه نگف مهریه نگرفته !!! اینارم در نظر داشته باشید 

قضاوت نمیکنم شرایط رو میگم

احتمالا باباتون سابقه بیمش خیلی کم بودهخیلی خیلی سخته مادرتونو درک میکنم💔

ن شرایط ما فرق داره 

بابام پدر شهیده مادرم نامادری شهید 

حقوق بابام ۱۵ تومن بود ولی چون مادرم نامادریه ۳۵۰۰ بهش تعلق میگیره 

منم چون معلمم بهم ندادن

آره واقعا خیلی شرایط سختیه

خدا بیامرزه پدرتو

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
بله درسته ایشونم زجر میکشه ک مقایسه میکنه خدا ب همه ب یه اندازه روزی نمیده ک بشر کوتاه بیاد

بشر طمع کاره خدا هرچقدرم بده بشر سیر نمیشه

عزیزم ۲۵ تومن برا یک نفر عالیه !!! مخارج سنگینه ولی کی گفته برای کسایی ک جدا شدن کار نیست !

سالن زیبایی ( ناخن کار - شینیون و میک اپ کار و ….

جایی ک با خانوم ها سرکار دارن امنه

ن شرایط ما فرق داره بابام پدر شهیده مادرم نامادری شهید حقوق بابام ۱۵ تومن بود ولی چون مادرم نامادریه ...

چقدر بد، کاش حقوق کامل به مادرت میدادن

اشکال نداره خدا روزی رسونه

خدا پدر و برادر شمارو هم رحمت کنه🌹

...
بشر طمع کاره خدا هرچقدرم بده بشر سیر نمیشه

این حرف رو نزنین من خودم از پایه حقوق ۹۰۰ هزار تومن کار کردم تا الان ک رسیده ب ۸

اوضاع اقتصادی وحشتناکه 

نمیشه سر کرد

چقدر بد، کاش حقوق کامل به مادرت میدادناشکال نداره خدا روزی رسونهخدا پدر و برادر شمارو هم رحمت کنه🌹

بله واقعا همینطوره 

متشکرم 🙏

این حرف رو نزنین من خودم از پایه حقوق ۹۰۰ هزار تومن کار کردم تا الان ک رسیده ب ۸اوضاع اقتصادی وحشتنا ...

نه نه منظورمو بد متوجه شدین 

خودم اصلا اصلا راضی نیستم از وضعیت کنونی جامعه 

من خودم حقوقم ۲۵۰۰ هست 

منطورم اینه اگه آدم ماهی ۲۰۰ میلیون هم حقوق بگیره بازم ب اونی ک یه میلیارد میگیره حسادت میکنه و دوست داره بیشتر بگیره