2777
2789

با هم بودین و نرسیدین یا یک طرفه؟

حتی تلاشی نکرد برام

گفتم توروخدا یکم تغییر بده این رفتارتو گفت نمیتونم
نمیدونستم لازمه وگرنه ضبط میکردم

زنگ زدم گفتم بگو خدافظ
میخواستم بگه نمیگم
ولی گفت فقط ببخش فهمیدی ؟میدونم مقصر بودم
خدافظ
و قطع کرد
چندبار زنگ زدم
چندبار خواستم بگه نمیرم
حتی چون میدونستم سر اکانت حساسه گفتم از اکانت برو چندبار واقعا رفت

انلاین بودو جواب نمیداد
تلاشمو کردم نه؟

تقصیر من بود؟میتونم فراموشش کنم؟

اولین پسر زندگیم بود

حس میکنم بعدش دیگه نمیتونم کسیو دوست داشته باشم

بدتر اینکه لانگ دیستنس بود و حتی بغلش نکردم...اومد و بی هیچ یادگاری رفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ب قول یکی عشق دوممم فرامش کردم کجای کاری😂😂

...

فراموش ک ن گاهی ادم یادشون میوفتع

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

برا منم مث تو لانگ بود 6 سال باهم بودیم بعدش ازدواج کرد خیلی راحت رفت

داغون شدم 

ولی الان میگم بهتر که رفت واقعا سر سوزنی الان برام اهمیت نداره

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

منم‌همین بود بعد یکسال برگشت وقتی که حسی بهش نداشتم و درگیر یه ادم سمی دیگ شده بودم چهارساله داره معذرت خواهی میکنه نبخشیدمش با اون آدم سمی بعدیم کات کردم امیدوارم همونم برام مث اون بی ارزش بشه

دوسش داشتم از دور نگو اونم دوستم داشته اومدن خاستگاری سنم کم بود گفتیم فعلا زوده گفتن نگه دارید برای ما و همچنان مونده و جلو نیومدن و حرفشو نزدن  بعد از چند سال منم دیگه فراموشش کردم برامم مهم نیست 

تو تاپیک های من صحبت منفی اکیدا ممنوع❌🤗❄🌨🌧

فراموش نکردم یطرفه بود حتی روحشم خبردار نبودالانم مثل یه خاطره مونده از یه حس شیرین توی اون تهه قلبم ولی خدایی نکرده الان نه عشقی هست نه فکر اینکه کاش با اون بودم بالاخره قطعا خیری توش بوده

دیوونه میشم...

کاش از اول نبود

اول اون منو دوست داشت حتی من حسی بهش نداشتم

پیگیر شد

وابسته شدم

سرد شد ولی میگفت هنوز دوسم داره

یاد این شعر افتادم

تو مرا آزردی که خود کوچ کردم از قلبت

کاش حداقل رک میگفت که دوسم نداره و الان مطمئن بودم

الان همش میگم شایدم تقصیر من بود...شاید الکی گیر دادم...

دیوونه میشم...کاش از اول نبوداول اون منو دوست داشت حتی من حسی بهش نداشتمپیگیر شدوابسته شدمسرد شد ولی ...

من بدتر از تو بودم به حدی عاشقش بودم که بعد کات مریض شدم تا مرز خودکشی رفتم عینکی شدم از گریه زیاد ولی بالا بخون پیاممو دیگ برام اهمیتی نداره