2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تازه شروع کردم فیلم میبینم ، تست میزنم ، باید یکی داشته باشه باش صحبت کنم انگلیسی که ندارم کسیو 🙂

خوشبحالت . من ۲۰ سالمه ‌ . خیلی دوس دارم یاد بگیرم 

بنظرت الان مبشه ؟؟؟

من ندانم زِ نگاه تو چه خواندم اما...دانم این چشم همان قاتلِ دلخواهِ من است...

من پی تی ای و ناتی دادم خب آره باید در طول ازمون تمرکزتو حفظ کنی

تو خونه هفته ای یبار ماک بده برا خودت

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

تازه شروع کردم فیلم میبینم ، تست میزنم ، باید یکی داشته باشه باش صحبت کنم انگلیسی که ندارم کسیو 🙂

خواستی با من صحبت کن انگلیسیم بد نیست هر موقع تاپیک فری دیسکاشن زدی تگم کن

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

چت جی پی تی بزن بهش بگو اشکالی هم داشتی بگه عالیه

اتفاقا دیروز ازم آزمون گرفت ، با این که خیلی کلمات ناآشنا داشت ۳۲ تا از ۴۰ تا رو درست زدم. فقط ریدینگ امتحان دادم بعدش چون کلمات ناآشنا زیاد داشت به cpu مغزم خیلی فشار اومد خسته شدم دیگه. بنظرم خیلی باید رو دامنه لغاتم کار کنم. یعنی بیوجدان انگار انداختنت وسط دریا . هر جی دست و پا میزنی انگار بازم به خشکی نمیرسی 

اتفاقا دیروز ازم آزمون گرفت ، با این که خیلی کلمات ناآشنا داشت ۳۲ تا از ۴۰ تا رو درست زدم. فقط ریدین ...

یکم سخت میگیره ولی تو هم وضعت خوبه ها 

من میگم باهام انگلیسی مکالمه کن اشتباهی داشتم بگو 

اشتباهاتم و انگلیسی میگه منم نمیفهم😂😭 بهش میگم آروووومممم بگو کلمات رو بعد میگم کلمات سخت استفاده می‌کنی گرامر سخت استفاده می‌کنی آسون ترش کن بعضی هاش رو میفهمم یکم که بگذره دیگه بزور حالی میکنم😂 اونم یه چیزایی به انگلیسی توضیح میده منم میگم نمی‌فهمم چی میگی فارسی بگو تا فارسیش و میگه دیگه تموم میکنم😂😭 این روال هر بال منه 

بعد مکالمه انگلیس هم بهش میگم دیگه برای همیشه با من ترکی حرف میزنی 

ولی باهام خوب راه میاد 😂همین که فرار نمیکنه از دستم عالیه و اینکه بدون فکر کردن به اینکه آبروم بره درست یا غلط باهاش حرف میزنم و اون درستش رو میگه 

یکم سخت میگیره ولی تو هم وضعت خوبه ها من میگم باهام انگلیسی مکالمه کن اشتباهی داشتم بگو اشتباهاتم و ...

خب اول باش فارسی حرف بزن تا یکم راه بیوفتی، بعد که حرف ای تر شدی انگلیسی بحرفم

آره واقعا اعصاب فولادی داره 😅 

منم گفتم میخوام آزمون آیلتس ازم بگیری با ۴۰ تا سوال ،گریش در اومد طفلک 😅

واسه آیلتس میخونم ۱۷ سالمه ،چه کتابی کار می‌کنی 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
بیشتر ببینید