2777
2789
عنوان

بهش چی بگم

218 بازدید | 19 پست

من افسردگی گرفتم سه ماهه ۱۵ کیلو وزن کم کردم سه ماه پیش خواستگاریم به هم خورد حالا یه مدته شقاق مقعد هم گرفتم و حتی نشستن واسم آرزو شده....حالا اون خواستگارم پیام می ده بهم....می گه ببینم عکست رو یا بیا بریم بیرون من اصلا حوصله صحبت ندارم چون درد دارم....گفتم نمی تونم بیام بیرون می گه چرا عوض شدی چرا رفتارت این جوری شده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو به چه مناسبت بیام بیرون یا من رو بینید. اگر دوباره علاقه یه ارتیاط با من هستید یا خانواده تشریف بیارید. برای شقاق هم حتما دکتر یرو تا وخیم تر نشده ـبا غذا روغن زیتون بخور ـتو وعده غذایی سوپ بگنجون. گوشت قرمز و لبنیات  رو بشدت محپود کن. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بعد سه ماه باز اومده که چی

بابام ردش کرد....ما دوتا هم بین خودمون دعوای بدی کردیم....این مدت فقط استوری لایک می کرد پست لایک می کرد ....نمی دونم چیه قصدش حرفش

بابام ردش کرد....ما دوتا هم بین خودمون دعوای بدی کردیم....این مدت فقط استوری لایک می کرد پست لایک می ...

اگه بیاد باز بابات رد نمیکنه؟ اگر نمیکنه خب بهش بگو مشکل معده چیزی پیدا کردم بزار بهتر بشم میام