2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش بگم بیا خاستگاریی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 42 پست
حرف حسابش اینه میگه یکم وضعم خوب شه اما روز به روز همه چیز گرون تر میشهخب حرف منم همینه بخدا نمیدونس ...

خب بهش بگو منم نمیخوام سریع عروسی کنیم بریم سره خونه زندگیمون فعلا یه نشون ساده کنیم تا کارات کم کم درست شه 

ما داخل چت راحت تر میتونیم صحبت کنیم تا تماس شمارو نمیدونم

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

بله دقیقایعنی باز بگه شرایط ندارمو اینا

اگر گفت شرایط ندارم بگو قرار نیس همین فردا عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون فقط میخوام بفهمم که واقعا قصدت جدیه

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب بهش بگو منم نمیخوام سریع عروسی کنیم بریم سره خونه زندگیمون فعلا یه نشون ساده کنیم تا کارات کم کم ...

چثد حرفامون مثل همه😆😂

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

خب بهش بگو منم نمیخوام سریع عروسی کنیم بریم سره خونه زندگیمون فعلا یه نشون ساده کنیم تا کارات کم کم ...

خب یبار گفتم میگفت من اینطور راحت نیستم

بنظرت اگه باز اینو بگه یعنی میپیچونه؟

ما تو چت دعوامون میشع

خب یبار گفتم میگفت من اینطور راحت نیستمبنظرت اگه باز اینو بگه یعنی میپیچونه؟ما تو چت دعوامون میشع

یه کم مشکوک میزنه🤔

رک بهش بگو که خاستگار داری بگو تکلیفتو معلوم کنع سرد هم برخورد کن

خب پس شما تلفنی صحبت کنید

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

یه کم مشکوک میزنه🤔رک بهش بگو که خاستگار داری بگو تکلیفتو معلوم کنع سرد هم برخورد کنخب پس شما تلفنی ...

دوستم میگع بگی بهش خاستگار دارم کم کم از ذستش میدی

میگم صدای مامانمو ویس بگیرم براش بفرستم تا باورش شه

دوستم میگع بگی بهش خاستگار دارم کم کم از ذستش میدیمیگم صدای مامانمو ویس بگیرم براش بفرستم تا باورش ش ...

خوب از دستش بدی ! ادم سست عنصر باید زود شناخت 

میخوای خواستگارهای خوبتو از دست بدی به خاطر اینده نامعلوم؟ 

تازه میگی اشنایی تون اکثرا مجازی بوده اصلا معلوم نیس اگر چندماه پیوستههههه حضوری باهاش باشی بتونی ادامه بدی یا نه 

خوب از دستش بدی ! ادم سست عنصر باید زود شناخت میخوای خواستگارهای خوبتو از دست بدی به خاطر اینده نامع ...

یعنی بخاطر اینکه من خاستگار دارم ممکنه از دستش بدم؟؟

منکه حضوری خیلی دیدمش اینطوری نیست که فقط مجازی بوده باشع