2777
2789
عنوان

دختر طلاق گرفته ماهی 25 میلیون حقوق پدرش رو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 73 پست

یکی نوشته بود اسم مطلقه روشه!

نمی‌فهمم مگه مشکلش چیه؟ از همسرش جدا شده دور از جون ج... که نیس!!

هیچ قدرتی بزرگتر از خورشید ، ماه و زنی که ارزش خودش رو میدونه نیست :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خیلی اوضاع مالیم داغونه خیلییی اصلا تو فکر کن همین الان لنگ فقط دو سه ملیون پولم شدیدا نیاز دارم ولی ندارم...میدونی سخته اما خب خدا خواسته اون دختر روزیش اونقدر باشه و روزی من و شمام همینقدر..هرآنچه از دوست رسد نیکوست ..خدارو چه دیدی شاید ماهم یه روزی رزق و روزیمون اونقدر زیاد شد که به دیگرانم تونستیم کمک کنیم...بیخیال حسرت نخور اون بنده خدام تنهاست تو فکر کن نه مادر داره نه پدر تو ازدواجشم شکست خورده حالا پولم نداشته باشه بیچاره؟حداقل دلش به این حقوق گرم باشه 🙂

چرا هیچکس استارتر رو درک نمیکنه خب آدم میره سرکار جونش درمیاد دیگه چیکار کنه واسه دو قرون سگ دو بزنی ...

این بیچاره طلاق گرفته پدرو مادرش فوت شده دیگه این پول مگه چیه شرایط کار واسه کسیکه طلاق گرفت سخته 

دقیقا منم حقوقم ماهی ۱۰ میلیونه،اینجا هم که حقوقمو میگم ،میگن دروغ میگی حقوق زیر ۲۰ تومن اصلا وجود ن ...

پدر خدابیامرزت بیمه داشت؟ 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

دلم برای تنهاییش کباب شد

نه همسری داره نه پدر و مادری که حامیش باشن حداقل حمایت عاطفی کنن ازش!!

بعد تو داری به این وضعیتش حسادتم میکنی؟ عجیب غریبی استارتر!!!!!!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

نفهمیدیم و شاخص های خوشبختی هم تغییر کرد!

پدر و مادرت مرده باشن 

بیکار باشی

طلاقم گرفته باشی..

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
بیشتر ببینید
دعا کن پدر و مادرت بمیرن حقوقشون بهت برسه همچنین اگه ازدواج کردی طلاق بگیری هزار و یک حرف و حدیث هم ...

خدا نکنه واقعا ادم باید خودش رو جای اون شخص بندازه 

شاید اسی منظور بد نداشته فقط بد عنوان کرده  ...مطلقه بودن سخته مشکلات خودش رو داره

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی 

یکی نوشته بود اسم مطلقه روشه!نمی‌فهمم مگه مشکلش چیه؟ از همسرش جدا شده دور از جون ج... که نیس!!

من گفتم

مطلقه تو این جامعه یجورایی طرد شدگی داره

البته ن ب غلظت سالای قبل ولی خب هنوزم هستن ک مطلقه اونم زن رو نمیپذیرن

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید
چرا هیچکس استارتر رو درک نمیکنه خب آدم میره سرکار جونش درمیاد دیگه چیکار کنه واسه دو قرون سگ دو بزنی ...

خب حسادت ب اون بنده خدا ک بدترین شرایط رو داره تجربه میکنه چی به استارتر میرسه؟؟؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
اره ،همون حقوق بیمه تامین اجتماعی ۱۱ میلیونه

باز خداروشکر همونو داره 

مامانم ۳۵۰۰ بهش میرسه از حقوق بابام 

البته اسی منظورشو بد بیان کرده و حسادت نکرده

بنظرم منظورش تفاوت حقوق خودش و اون خانم هس

حالا شرایط هم نوشته

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
بیشتر ببینید