2777
2789

اشکال ندارن تجربه میشه ،بی موقع حرف نزنی و عارق ناشتا نزنی ،، هنوز سنت کمه نمیدونی چه تبعاتی داره این کار 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همونی نیستی که تاپیک زده بودی درآمد بابام امسال یک میلیارد و نیم شد خیلیییی کمهههه🤣🤣🤣 الانم که هی ...

همین دیگه تمام تاپیکا حرفاش حساسیت برانگیره بقیه هم حساس میشن دیگه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از استارتری که دلشکستس چهار سال از ایشون بزرگتره اومدخ میگه من ازدواج نکردم شرایطم بده فلانه بعد ایش ...

کلا ازدواج کردن هم پز نداره ازدواج نکردن هم پز نداره 

تا جایی ک تو ی تاپیک دیدم از اون خانوم باردار عذر خاهی کرد ،اون خانوم باردار هم گفتش ک اول اون ب ازدواجش توهین کرد این خانوم هم ب اینکه تو عقد باردار شده توهین کرد تموم شد و رفت (کار هیچکدومشون هم بدنبود بنظرم ،خلاف شرع ک نکردن)بله کار ایشون هم بد بود ک ی حرف نابجا زد  ،اما بقیه هم نباید اونجوری توهین میکردن 

خواهرم دل ی نو عروسو شکستن

می‌دونم دیدم تاپیکو یه چیزی گفته بودی ک خوب نبود ولی خداییش جوابشون خیلی بد بود من دیر ازدواج کردم ولی بنظرم تو این دوره و زمونه نوزده خوبه برا ازدواج 

انرژی مثبتشونم💕
کلا ازدواج کردن هم پز نداره ازدواج نکردن هم پز نداره تا جایی ک تو ی تاپیک دیدم از اون خانوم باردار ع ...

افرین قربون دهنت بکی گفتی یکی شنیدی تموم و شدو رفت دیگه تاپیک مجدد زدن نداره که ای حلالتون نمیکنم انگار بقیه نبودن ندیدن چی گفتن چی شنیدن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40