2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید 114 تا سکه زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 96 پست
کمتر کسی ملک میزنه به نامسکه رو باز نمیدن از زیرش در میرنوگرنه ملک باشه دیگه ادم هیچی نمیخواد

ملک خوبیش اینه زمانه طلاق نمتونه دربره سکروقسط بندی میکنن اماملک عملا وقتی توزندگی بخره کلاواسه خانم میشه من دختردارم بخوام مهریش کنم همون ۱۴ با یه آپارتمان بنظرم عاقلانس سکه بدردنمیخوره چون خودم ۲۱۴تاداشتم یدونه بهم ندادن دادگاه کلا برخلافه خانماس امیدوارم هیچ دخترپسری اصلابه این مراحل نرسن واسه دشمنم طلاق نباشه

فکر میکنی موقع مهریه این کار رو نمیکنن ؟فامیلمون موقع طلاق رفت ملکش رو زد به نام یکی دیگه که مهریه ن ...

خب همین دیگه بعد بهشون میگی حق طلاق حق فلانم زورشون میاد میگن نمیدیم واقعا ادم زورش میاد همه چی برا خودشون میخوان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با افزایش قیمت سکه ی جریانی راه انداختن در مورد مهریه که کلا دیگه مهریه رو حذف کنند و متاسفانه بعضی خانوم ها هم دارن باهاشون همراهی می‌کنند

قیمت سکه رو حساب میکنند و ضرب و تقسیم و در نهایت میگن که آنقدر میشه . مگه قراره همون قدر رو نقد بدید ؟کی دیده که بدن ؟ هرچی طلاق بوده یا مهریه رو بخشیدن یا کرده دوسالی یک سکه 

مهریه صرفا ی تعهده روی کاغذ برای جبران بخشی از حقوقی که از زن سلب شده

حق طلاق و حضانت و تصنیف اموال و ارث رو درست کنند و از اونور حق برابر شغلی برای زن تو جامعه وجود داشته باشه طلاق برای زن عیب نباشه و همه چشم به زن مطلقه نداشته باشن .فرصت شغلی برابر تو جامعه باشه بعد از طلاق از طرف جامعه حمایت بشن مهریه هم اصلا نباشه 

اما تو سایر قوانین که به ضرر زن هست مردها کاملا سکوت کردن و تو مهریه یک سره اعتراض میکنن 

پر رو ان دیگه 

وقتی تمام حقوق زن رو از دستش میگیرن میدن به مرد 

بعد زن باید منت بکشه که سر عقد حقوقش رو بگیره 

مرد پر رو میشه دیگه ، برای خدا هم بندگی نمیکنه 

فکر میکنه آسمون باز شده این افتاده زمین 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

والا بخدا تازه دارن یاد دخترا تو اینستا میدن که ارزش شما به سکه نیست بعد اونم مردای ما که همه چی زند ...

آره ارزشتون به سکه نیست پس یه گدای بی همه چیز خسیس بیاد مفت و مسلم زندگیتون رو به فنا بده و از احساسات و اعتمادتون سو استفاده کنه و هیچجا هم دستتون بند نباشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب والا زورم میاد مهریه مامانش از من بیشتر باشه مامانه کلی پز میده ک اومدن خاستگاری من برام 2 کیلو ط ...

ینی  اون 500 تا سکه رو گرفته .؟اگ گرفته باشه میتونه پز بده

الان من بگم مهریه من 10 هزار تا سکه س

یا اصلا یدونه سکه ...چ فرقی داره وقتی پول نشده ؟

بعدم ارزش یه دخترو مهریه تعیین نمیکنه 

مهریه بزار ولی یه چیزی ک حد وسط اون چیزی ک شما و اونا میخان

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
خب چرا حق طلاق و مسکن ‌و تنصیف اموال رو نمیگیرین؟بعد هم ۱۱۴ نه؛ ۱۱۴۰ تا سکه..‌. چه فرقی داره؟ وقتی ن ...

میگه حقوق نمیدم نهایت حق تحصیل و اشتغالو بدم حق طلاق و خروج کشو هیچوقت نمیدم 

خب همین دیگه بعد بهشون میگی حق طلاق حق فلانم زورشون میاد میگن نمیدیم واقعا ادم زورش میاد همه چی برا ...

من که حقوقم رو میخوام 

اگر طرف نده منم ازدواج نمیکنم 

کسی که بخواد حقوق من رو اول زندگی بخوره صد سال سیاه وارد زندگیم نمیکنمش 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من کلا با مهریه پولی مخالفم زن کالا نیست

زن کالا نیست ولی تو مملکت ما همه چی برای مرده حق مسکن حق طلاق حق حضانت فرزند هزار و یه حق دیگه وقتی نثبرا نفس کشیدم باید حق با مرد باشه داشتن یه پشتوانه برا زن لازمه

عزیزم اونایی ک از الان فکر سکه و طلاق بعدشه بنظرم اصلا گزینه بهتری برای ازدواج نیست ک از اول زندگی ب ...

بلخره ازدواج یا بدبختیه یا خوشبختی دیگ 

طلاق هم جزوشه و ممکنه تو همه ازدواجا اتفاق بیفته 

مثلا فک نکنه طلاق نمیشه ؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید