2777
2789

با خانوادش رفتن شمال

من بهش گفتم بی توجهی و اینا

میخوا‌د فردا تنهایی پاشه بیاد تهران

بعد میگه دیگه کلا نمیره میمونه اینجا که جواب منو بده

😐

هر چقدر گفتم نیا و اینا نمیخواد گفت نه میخوام بیام ببینمت

نگرانش شدم میترسم پر سرعت رانندگی کنه اتفاقی بیوفته

بچه ها چیکا  کنم

الهی هر آنچه خواهی، ده🦋

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ان شا‌الله که طوری نمیشه

آیت الکرسی بخون

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

قدر این توجهش بدون ک دیگ تکرار نمیشه

من یبار گوشیم خاموش شد و متوجه نشدم،صدبار زنگ زده بود.

پا شد کلی راه از سر کار برگشت خونه تا ببینه چی شده.این نشونه دوست داشتنه یا فقط نگرانی معمولی؟

من یبار گوشیم خاموش شد و متوجه نشدم،صدبار زنگ زده بود.پا شد کلی راه از سر کار برگشت خونه تا ببینه چی ...

همه اینا دوس داشتنه و چن سال دیگ رنگ دوست داشتنش عوض میشه نمیگم کم میشه ها نههه اما طور دیگ محبت میکنه بخاطر بالارفتن سن،من یبار جواب همسرم ندادم فکر کنم۶۷بار اگ خاطرم باش زنگ زده بود چشماش پر اشک شده بود یا اینک سرما خورده بودم پشت ترافیک بودیم اگ میرسیدیم خونه دیگ داروخونه نزدیک نبود بدو بدو تو ترافیک پیاده شد که پیاده دارو رو بخره چون تاکسی نمیموند بعد همونطوری بدو بدو خودش رسوند دم در🥲🤦🏻‍♀️